banner-horitzontal.jpg

Finance

Experten in Finance

Reportages

 • Vandelanotte
  Bedrijfsreportage

  Vandelanotte als innovatiepartner voor de toekomst

  Zowat elke onderneming die ambitie heeft om te groeien en zich wil onderscheiden van de concurrenten, zet vandaag in op innovatie. Innovatie is dan ook hot topic. Toch wordt innovatie nog al te vaak geassocieerd met dure labo’s en hoogtechnologische omgevingen. Een misvatting, want in realiteit kan elke onderneming, groot of klein, innoveren.

 • Manouvre cursus
  Bedrijfsreportage

  “Veiligheid omhoog, kosten omlaag”, TVM preventieservice loont

  Verzekeraar voor transport en logistiek TVM Belgium biedt u naast de juiste verzekeringen voor uw sector ook heel wat aanvullende diensten aan, waaronder een uitgebreide en kosteloze preventieservice, op maat van uw bedrijf. Schadegevallen vermijden betekent dat u ook heel wat directe en indirecte kosten vermijdt, én dat u geen imagoschade oploopt.

 • Koalaboox
  Bedrijfsreportage

  Koalaboox: facturatieoplossing met mogelijkheid tot financiering van facturen

  Koalaboox biedt ondernemers en zelfstandigen oplossingen om hun administratie een stuk eenvoudiger te maken en helpt hen groeien. Al meer dan 20.000 gebruikers kunnen op het online platform én de mobiele app terecht voor elektronische én papieren facturatie, betalingsopvolging en financiering van hun facturen.

Bekijk de socials