Finance

Experten in Finance

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  De belangrijkste voordelen van online boekhouden voor jou opgesomd

  Steeds meer Belgische kmo’s en ondernemers kiezen voor een online boekhoudprogramma. De voornaamste redenen voor deze keuze zijn het gemak, de overzichtelijkheid en de controle over je financiën. Overweeg jij ook een overstap naar nieuwe cloudsoftware? Wil je weten welke voordelen deze biedt voor jou? Exact zet de belangrijkste op een rijtje.
 • Bedrijfsreportage

  Waar je al jouw Mergers & Acquisitions in één applicatie kan terugvinden

  Op een hoogtechnologische manier toegevoegde waarde bieden aan vaak uitdagende merger & acquisition-trajecten (M&A), dat is het doel van MyDealmakers. Deze nieuwe applicatie van Dealmakers, een adviesbureau gespecialiseerd in de begeleiding van overnames van kmo’s is een logische, grote stap in de optimalisering van de unieke methode waarmee het bedrijf al jaren met succes overnames realiseert voor alle betrokken partijen. Dat vertelt Philippe Craninx, managing partner corporate finance bij moederbedrijf Moore Belgium.
 • Bedrijfsreportage

  Atradius: Wereldwijd aanwezig, lokaal verankerd en digitaal

  Belgische bedrijven zitten nog steeds op een rollercoaster. Na de coronapandemie zorgen wereldwijde logistieke problemen en stijgende grondstof- en energieprijzen voor uitdagingen voor onze kmo’s. Volgens Frederik Devooght, country manager België en Luxemburg bij kredietverzekeraar en marktleider Atradius, brengt dit heel wat onzekerheden met zich mee. Hij stelt dan ook vast dat Belgische bedrijven vaker bescherming zoeken en hun risico’s afdekken wanneer ze internationaal handeldrijven en nieuwe markten exploreren.
Bekijk de socials