Finance

Experten in Finance

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Bescherm het belangrijkste, ook naast je onderneming

  “We kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wél goed beschermen.” Dat is de boodschap van Céline Balliu, domeinverantwoordelijke Pension & Care bij Belfius Insurance. Daarom zet Belfius, samen met haar partner DVV Verzekeringen in op een maximale bescherming van de belangrijkste dingen in het leven van een zelfstandige, en die hebben vaak niet rechtstreeks met jouw onderneming te maken.
 • Bedrijfsreportage

  Tijdelijk tekort aan cashflow? Kleine financiering nodig?

  CARD Advance is een financieringsconcept waarbij u een voorschot ontvangt op uw omzet. Voor de terugbetaling van het ontleende bedrag houdt CARD Advance een vooraf afgesproken percentage af op de betalingen die uw klanten doen via uw betaalterminal. “De afbetalingen bewegen mee met de omzet, zodat u eigenlijk niet voelt dat u aan het afbetalen bent,” stelt sales manager Joost Bleijenbergh. Het concept biedt uitkomst wanneer u een kleine investering wil doen of tijdelijke cashflowproblemen hebt.
 • Bedrijfsreportage

  myVandelotte: digitaal en dichtbij

  Een digitale samenwerking voorbij de cijfers en een vertrouwensrelatie die de klant niet alleen ontzorgt, maar hem ook helpt om zijn doelen te bereiken: dat is het DNA van accountancy- en auditkantoor Vandelanotte. Volgens vennoot Iris De Groote staat het digitale ondernemersplatform myVandelanotte dan ook centraal in de manier waarop het bedrijf naar de toekomst kijkt
Bekijk de socials