Finance

Experten in Finance

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Vermogensbeheer en financiering op maat van jou en je onderneming

  ABN AMRO Private Banking richt zich op vermogensbeheer voor vermogende particulieren, ondernemers én hun onderneming. De bank onderscheidt zich daarbij met een persoonlijke en unieke aanpak: één relatiebeheerder die een multidisciplinair team voor jou engageert. De focus ligt daarbij op het begeleiden van (familiale) ondernemers op vlak van vermogensbeheer (privé én in de onderneming) en met financieringsprojecten in de operationele onderneming. ABN AMRO bundelt hierbij de krachten van Private en Corporate Banking.
 • Bedrijfsreportage

  Jouw groei is verzekerd bij DVV

  Als ondernemer werk je dagelijks hard om je bedrijf te laten groeien. Je maakt plannen en je investeert. En daar gaan kosten dus ook risico’s mee gepaard. Want wat gebeurt er als jij ziek wordt of een ongeval hebt? Wie betaalt dan je facturen en lost je lopende kredieten af? En wat als jouw investeringen in duurzame energie beschadigd geraken? Ben jij dan voldoende verzekerd? In dit artikel licht Johan Derden, DVV marketing Business, toe hoe DVV verzekeringen een oplossing heeft voor al jouw verzekeringsbehoeften.
 • Bedrijfsreportage

  De belangrijkste voordelen van online boekhouden voor jou opgesomd

  Steeds meer Belgische kmo’s en ondernemers kiezen voor een online boekhoudprogramma. De voornaamste redenen voor deze keuze zijn het gemak, de overzichtelijkheid en de controle over je financiën. Overweeg jij ook een overstap naar nieuwe cloudsoftware? Wil je weten welke voordelen deze biedt voor jou? Exact zet de belangrijkste op een rijtje.
Bekijk de socials