Finance

Experten in Finance

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Jouw groei is verzekerd bij DVV

  Als ondernemer werk je dagelijks hard om je bedrijf te laten groeien. Je maakt plannen en je investeert. En daar gaan kosten dus ook risico’s mee gepaard. Want wat gebeurt er als jij ziek wordt of een ongeval hebt? Wie betaalt dan je facturen en lost je lopende kredieten af? En wat als jouw investeringen in duurzame energie beschadigd geraken? Ben jij dan voldoende verzekerd? In dit artikel licht Johan Derden, DVV marketing Business, toe hoe DVV verzekeringen een oplossing heeft voor al jouw verzekeringsbehoeften.
 • Bedrijfsreportage

  De belangrijkste voordelen van online boekhouden voor jou opgesomd

  Steeds meer Belgische kmo’s en ondernemers kiezen voor een online boekhoudprogramma. De voornaamste redenen voor deze keuze zijn het gemak, de overzichtelijkheid en de controle over je financiën. Overweeg jij ook een overstap naar nieuwe cloudsoftware? Wil je weten welke voordelen deze biedt voor jou? Exact zet de belangrijkste op een rijtje.
 • Bedrijfsreportage

  Waar je al jouw Mergers & Acquisitions in één applicatie kan terugvinden

  Op een hoogtechnologische manier toegevoegde waarde bieden aan vaak uitdagende merger & acquisition-trajecten (M&A), dat is het doel van MyDealmakers. Deze nieuwe applicatie van Dealmakers, een adviesbureau gespecialiseerd in de begeleiding van overnames van kmo’s is een logische, grote stap in de optimalisering van de unieke methode waarmee het bedrijf al jaren met succes overnames realiseert voor alle betrokken partijen. Dat vertelt Philippe Craninx, managing partner corporate finance bij moederbedrijf Moore Belgium.
Bekijk de socials