Finance

Experten in Finance

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Atradius: Wereldwijd aanwezig, lokaal verankerd en digitaal

  Belgische bedrijven zitten nog steeds op een rollercoaster. Na de coronapandemie zorgen wereldwijde logistieke problemen en stijgende grondstof- en energieprijzen voor uitdagingen voor onze kmo’s. Volgens Frederik Devooght, country manager België en Luxemburg bij kredietverzekeraar en marktleider Atradius, brengt dit heel wat onzekerheden met zich mee. Hij stelt dan ook vast dat Belgische bedrijven vaker bescherming zoeken en hun risico’s afdekken wanneer ze internationaal handeldrijven en nieuwe markten exploreren.
 • Bedrijfsreportage

  DaVinci Corporate Finance, overnameadviseur en dealmaker

  DaVinci Corporate Finance is een toonaangevend overnamehuis, gespecialiseerd in de overdracht van familiebedrijven. Waar de meeste concurrenten zich in de eerste plaats beperken tot dealmaking, zet DaVinci zich in de markt als een echte opvolgingsboetiek. Grondig strategisch advies, onafhankelijke bemiddeling en persoonlijke opvolging staan daarbij centraal, zegt mede-oprichter Kris Van Deun.
 • Bedrijfsreportage

  Bescherm het belangrijkste, ook naast je onderneming

  “We kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wél goed beschermen.” Dat is de boodschap van Céline Balliu, domeinverantwoordelijke Pension & Care bij Belfius Insurance. Daarom zet Belfius, samen met haar partner DVV Verzekeringen in op een maximale bescherming van de belangrijkste dingen in het leven van een zelfstandige, en die hebben vaak niet rechtstreeks met jouw onderneming te maken.
Bekijk de socials