banner-horitzontal.jpg

Finance

Experten in Finance

Reportages

 • Vandelanotte
  Bedrijfsreportage

  Vandelanotte als innovatiepartner voor de toekomst

  Zowat elke onderneming die ambitie heeft om te groeien en zich wil onderscheiden van de concurrenten, zet vandaag in op innovatie. Innovatie is dan ook hot topic. Toch wordt innovatie nog al te vaak geassocieerd met dure labo’s en hoogtechnologische omgevingen. Een misvatting, want in realiteit kan elke onderneming, groot of klein, innoveren.

 • Manouvre cursus
  Bedrijfsreportage

  “Veiligheid omhoog, kosten omlaag”, TVM preventieservice loont

  Verzekeraar voor transport en logistiek TVM Belgium biedt u naast de juiste verzekeringen voor uw sector ook heel wat aanvullende diensten aan, waaronder een uitgebreide en kosteloze preventieservice, op maat van uw bedrijf. Schadegevallen vermijden betekent dat u ook heel wat directe en indirecte kosten vermijdt, én dat u geen imagoschade oploopt.

 • Koalaboox
  Bedrijfsreportage

  Koalaboox: facturatieoplossing met mogelijkheid tot financiering van facturen

  Koalaboox biedt ondernemers en zelfstandigen oplossingen om hun administratie een stuk eenvoudiger te maken en helpt hen groeien. Al meer dan 20.000 gebruikers kunnen op het online platform én de mobiele app terecht voor elektronische én papieren facturatie, betalingsopvolging en financiering van hun facturen.

 • Frederik Devooght
  Bedrijfsreportage

  “Kredietverzekeraars surfen mee op the digital highway”

  Dankzij de huidige technologische evoluties kunnen kredietverzekeraars steeds meer inspelen op de specifieke behoeften van bedrijven. Zij zetten flexibele en digitale producten en diensten in de markt die administratief weinig rompslomp met zich meebrengen.

 • DVV verzekeringen
  Bedrijfsreportage

  Één consulent voor al uw risico’s privé en bedrijfsmatig

  DVV is een verzekeraar die meteen vertrouwen schept. Hechte persoonlijke relaties, nabijheid en gericht advies vormen een grote meerwaarde. Zelfstandige consulenten kennen de specifieke noden van kmo’s, vrije beroepen en retailers en bieden hen oplossingen op maat van hun privé en professionele situatie.

   

 • Facturen sneller betalen
  Bedrijfsreportage

  “De betalingstermijn van onze facturen is gehalveerd”

  Steeds meer bedrijven besteden hun debiteuren- en factuurbeheer uit. Een gezonde liquiditeitspositie brengt niet alleen een goede en zorgeloze nachtrust mee, ze zorgt er bovendien voor dat uw cashflow verhoogt en u geen of minder krediet nodig hebt.

  Wanneer uw facturen extern opgevolgd worden door The Invoice Managers, powered by CashflowByWeb®, hebt u geen zorgen meer op dit terrein.