banner-horitzontal.jpg

Finance

Experten in Finance

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Verzekeringen: waar u in coronatijd (niet) aan moet denken

  Corona schudt al maanden onze levens duchtig door elkaar. In de bedrijfswereld heeft de gezondheidscrisis onder andere een boost van het telewerk tot gevolg gehad. Thuiswerken is tijdens piekperiodes in de crisis zelfs de norm, maar het zal ongetwijfeld ook na Covid deel blijven uitmaken van onze samenleving. Ook het werken vanuit een co-working space neemt toe. Werken vanop afstand heeft evenwel gevolgen voor bepaalde verzekeringen. Clara Grillet, segment manager Business Insurance bij DVV Verzekeringen geeft meer toelichting.
 • Bedrijfsreportage

  The Invoice Managers helpt bij onbetaalde facturen

  Een gezonde cashflow vormt de hoeksteen van een onderneming. Veel bedrijven kampen helaas regelmatig met liquiditeitsproblemen door onbetaalde facturen die de balans tussen in- en uitgaande geldstromen verstoren.
 • Bedrijfsreportage

  Tijdelijk cashflowprobleem? CARD Advance

  Ondanks de herneming van economische activiteiten na de lockdown, kampen veel bedrijven met tijdelijke cashflowproblemen. CARD Advance geeft kmo’s, handelaars, winkeliers en horeca-uitbaters een voorschot op hun omzet dat terugbetaald wordt via een percentage van de betalingen die gedaan worden met de betaalterminal.
Bekijk de socials