Vandelanotte

Accountancy

Accountants- en auditkantoor in Antwerpen

Vandelanotte werd in 1948 opgericht en groeide uit tot een top 10 accountants- en auditkantoor in België met meer dan 300 specialisten op 8 locaties. Als ondernemer kan je bij ons niet alleen terecht met boekhoudkundige vragen, maar ook met fiscale, economische, juridische en sociale kwesties. Wij begeleiden je zowel tijdens de opstart, groei als overdracht van jouw familiebedrijf, eenmanszaak of organisatie.

Diensten

  • Accountancy, boekhouding & audit op 8 locaties

  • Fiscale, juridische, financiële en sociale vragen

  • Kmo’s, familiebedrijven en eenmanszaken

  • Opstart, groei en overdracht

  • Digitale oplossingen

  • Internationaal ondernemen

Al meer dan 70 jaar dé partner van ondernemers

Meer dan 70 jaar geleden is het vandaag dat ‘mijnheer Roger’ het kantoor Vandelanotte uit de grond stampte. Als onderwijzer ruilde hij z’n job destijds in om een accountantskantoor op te richten, en dat heeft hem nog geen seconde gespeten. Drie generaties later ontzorgt Vandelanotte ondernemers nog steeds, samen met 320 specialisten verspreid over het land. Nikolas: “Dankzij hun gedrevenheid, expertise en passie maken we elke dag het verschil.”

Bekijk hier onze bedrijfsfilm

Accountants, revisoren, fiscalisten en (sociaal-)juristen

De visionaire slogan ‘more than accountants’ is niet voor niets hét kenmerk van Vandelanotte. “Hoewel het 70 jaar geleden allemaal begon met accountancy, groeiden we vandaag uit tot een vertrouwenspartner die ondernemers op élk moment van hun leven ondersteunt”, getuigt Nikolas Vandelanotte. “Ons gespecialiseerd team van accountants, revisoren, fiscalisten en (sociaal)juristen staat daarom elke dag paraat met oplossingen op maat. Ondernemen is namelijk meer dan alleen het leiden van je bedrijf.”

Persoonlijk aanspreekpunt

Dankzij een sterk persoonlijk contact kennen onze adviseurs jouw onderneming door en door. Elke ondernemer heeft bij ons namelijk een eigen aanspreekpunt. Zo garanderen we dat je steeds een snel én correct antwoord op je vraag krijgt. Bovendien volgen onze specialisten de laatste trends en veranderingen op de voet en denken ze graag proactief mee. Zo wordt jouw zaak nóg efficiënter.

Accountants- en auditkantoor in Antwerpen, én ver daarbuiten

Vandelanotte vind je terug in Antwerpen, Kortrijk (hoofdzetel), Gent, Brugge, Brussel, Zele, Aalst, Doornik én sinds kort in Rijsel. Onze collega’s doorkruisen dan ook maar al te graag het land om een antwoord op jouw vraag te bieden. Sinds jaar en dag is Vandelanotte bovendien lid van The Leading Edge Alliance (LEA), een internationale alliantie van accountancy- & consultancykantoren. Zo kunnen we jou steeds een wereldwijde oplossing bieden.

www.vandelanotte.be

Meer weten?

Logo Vandelanotte

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Vandelanotte

Onze experten

Taïs Croes

Communication Coordinator bij Vandelanotte

Uitgelicht

Bekijk de socials