Digitaliseringsevent voor finance professionals en ondernemers, samen met Kamal Kharmach

Finance

Op 14 maart 2024 vormt de Bosuil (Antwerpen) vanaf 15u30 het decor voor de zevende editie van FINfuture: hét go-to digitaliseringsevent georganiseerd door Ufinity. Bezoekers kunnen kennismaken met diverse softwareoplossingen en keynotes verwachten van Kamal Kharmach (komiek/docent Economie) en Geertrui Mieke de Ketelaere (AI-experte). Kortom: een inspiratieavond rond AI en digitalisering met focus op financiële processen en comedy voor iedere CFO, finance professional, HR professional of managing partner.

Ine Meeussen, oprichtster van Ufinity en drijvende kracht achter FINfuture benadrukt: “FINFuture is hét event die de financiële afdeling binnen KMO’s en grote bedrijven uitdaagt om digitale transformatie te omarmen. Gedurende 1 middag word je op een efficiënte manier geïnspireerd over de digitale oplossingen anno 2024. We combineren serieuze inhoud met een vleugje humor, een walking diner en een bewustwording van de talloze mogelijkheden binnen het financiële domein.”

Kamal Kharmach

Eén van de sprekers, Kamal Kharmach zal tijdens zijn ‘Economody’-talk, op een toegankelijke manier diepgaande economische thema’s aansnijden. Van het ontrafelen van het businessmodel van een drugsdealer tot het verkennen van de relatie tussen inkomen en geluk, belooft Kharmach een verfrissende kijk op economie te bieden.

Geertrui Mieke de Ketelaere

Geertrui Mieke De Ketelaere is gespecialiseerd in AI-technologieën. In 2020 benoemd tot ‘Digital Mind’ en in 2022 werd ze 2de in de selectie ‘ICT Personality of the Year’ in België. Vandaag deelt ze haar visie op de toekomst van AI op internationaal niveau.

Digitalisering in finance

FINfuture streeft ernaar financiële teams te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om te navigeren in het digitale landschap. “In een tijd waarin digitale transformatie essentieel is, biedt FINfuture niet alleen inspiratie maar ook concrete handvaten om zelf mee aan de slag te gaan”, aldus Ine Meeussen.

Bezoekers krijgen de kans om in contact te komen met meer dan 15 bedrijven die gespecialiseerd zijn in de digitalisering en automatisering van bedrijfsprocessen.

Tijdens korte presentaties delen deze bedrijven hun innovatieve oplossingen. Dat maakt FINfuture de perfecte plek om je te laten inspireren en te netwerken met andere finance professionals, CFO’s en managing partners.


Over Ufinity

Ufinity is een financiële dienstverlener om financiële afdelingen, binnen KMO’s en grote bedrijven, te voorzien van sterk opgeleid financieel talent, processen en/of procesverbeteringen en software implementatie.

Met een toegewijd team van +/- 50 consultants biedt Ufinity op maat gemaakte oplossingen op verschillende professionele niveaus, van junior tot C-level. Ufinity onderscheidt zich door de klemtoon te leggen op persoonlijke aandacht voor onze klanten en onze financials in combinatie met het aanbieden van digitale (software) oplossingen.

Photographer: Christophe Luts | Copyright: Christophe Luts


Getriggerd? Schrijf je gratis in via onderstaande link en kom op 14 maart mee op ontdekkingstocht.

https://ufinity.be/finsight/event/finfuture-2024-2/?utm_medium=referral&utm_source=partnerbedrijf&utm_campaign=persbericht-finfuture2024-20240215

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials