DVV Verzekeringen

Verzekeringen

Helpt je onderneming en je pensioen groeien

Met 90 jaar ervaring is DVV Verzekeringen een betrouwbare en sterke zakenpartner voor zelfstandigen en kmo’s in België. Dankzij deze som aan ervaring en expertise weten de consulenten hoe ze je het best adviseren. DVV werkt altijd via zijn netwerk van consulenten die  je persoonlijk opvolgen en je verzekeringsoplossingen bieden die zijn aangepast aan je situatie, ongeacht je ondernemingsvorm of je sector. Dankzij een uitgebreid netwerk van meer dan 300 kantoren in heel België is DVV altijd dichtbij.

Diensten

 • Pensioen

  Pensioen

 • Mobiliteit

  Mobiliteit

 • Aansprakelijkheid

  Aansprakelijkheid

 • Gebouwen

  Gebouwen

 • Personeel

  Personeel

 • Cyberveiligheid

  Cyberveiligheid

Verzekeringen voor zelfstandigen en kmo’s

Naast verzekeringen voor particulieren bieden wij een uitgebreid gamma van verzekeringen voor zelfstandigen en kmo’s. Dankzij de flexibele opties bij elk product zijn ze volledig aangepast aan jouw situatie.

Laat je pensioen groeien

DVV heeft verschillende pensioenverzekeringen voor ondernemers.

 • Vrij Aanvullend Pensioen Zelfstandigen (VAPZ)
  Met het VAPZ vul je je wettelijk pensioen aan. Geen overbodige luxe, als je weet dat het wettelijk pensioen voor zelfstandigen nogal laag ligt. Vandaar dat veel zelfstandigen aanvullende verzekeringen afsluiten om hun levensstandaard ook na hun pensioen te behouden. Die zijn bovendien ook fiscaal interessant.
 • Pensioenovereenkomst voor zelfstandigen (POZ)
  Dit is een aanvullend pensioen voor zelfstandigen actief als natuurlijk persoon, meewerkende echtgenoten en zelfstandige helpers. Je vult op een fiscaalvriendelijke manier je wettelijk pensioen aan, bovenop je V.A.P.Z.
 • Individuele pensioentoezegging (IPT)
  Ben je zelfstandig bedrijfsleider? Dan ontvang je uiteraard van je bedrijf een maandelijkse vergoeding. Met een IPT kan het ook bijdragen aan je aanvullend pensioen en tegelijk genieten van een voordelig belastingsregime.. Een IPT is moduleerbaar op basis van de noden en belangen van de begunstigde.

Autoverzekering voor ondernemers

In België is een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) verplicht. De BA-autoverzekering van DVV verzekert je aansprakelijkheid als je in fout bent bij een ongeval met je (bedrijfs)voertuig. Bovendien krijg je persoonlijk advies op maat door je DVV-consulent en helpen we je schade zo snel mogelijk afhandelen. Je krijgt ook gratis bijstand na een ongeval in België. Ook de belettering van je voertuig kan gedekt worden.

Verzekering voor de professionele activiteiten en aansprakelijkheid van je onderneming

 • BA Onderneming
  Jij of je werknemers komen vaak bij klanten. Een ongeluk is snel gebeurd. Een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Onderneming van DVV dekt de lichamelijke, materiële en immateriële schade waarvoor je bedrijf aansprakelijk gesteld wordt in het kader van zijn activiteiten. Zo beperk je de financiële gevolgen voor jou als zelfstandige of voor je bedrijf.
 • BA Objectieve aansprakelijkheid
  Heb je een zaak die publiek toegankelijk is? Dan ben je waarschijnlijk wettelijk verplicht om een verzekering BA Objectieve Aansprakelijkheid af te sluiten. Zo bescherm je je tegen schadevergoedingen die slachtoffers van een brand of ontploffing kunnen eisen. Zelfs zonder bewijs van fout kun je als uitbater aansprakelijk worden gesteld.
 • Tienjarige Burgerlijke Aansprakelijkheid
  Sinds juli 2018 is de tienjarige BA een verplichte verzekering voor bepaalde actoren uit de bouwsector. Deze verzekering is bedoeld om je klanten - gedurende 10 jaar na de oplevering-goedkeuring van de werken - schadeloos te stellen voor fouten waarvoor jij aansprakelijk bent.

Brand- en diefstalverzekering voor je bedrijfsgebouwen

Bij brand, waterschade of een natuurramp vergoedt de polis Optima van DVV de materiële schade aan je gebouw de inhoud en goederen. De polis dekt zowel het deel van het gebouw voor professioneel gebruik (handelszaak, kantoor, atelier…) als het woongedeelte. Verdere voordelen:

 • Flexibiliteit: dekking op maat op basis van je noden
 • Gratis schatting van de te verzekeren bedragen voor het gebouw
 • Zowel dekking van gebouwen voor professioneel gebruik als voor gemengd gebruik

Verzekeringen voor je personeel

 • Arbeidsongevallenverzekering
  Als werkgever ben je wettelijk verplicht om een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten om uw medewerkers te vergoeden in geval van ongevallen op het werk en van en naar het werk. DVV biedt je namelijk de mogelijkheid om bijkomende waarborgen te onderschrijven. Denk bijvoorbeeld aan een extra bescherming privéleven voor ongevallen die gebeuren buiten het werk.

Cyberveiligheid

De digitale omgeving brengt veel zakelijke opportuniteiten, maar ook risico’s. Dat weten we bij DVV. Een op de twee ondernemingen is al het slachtoffer geworden van cybercriminaliteit. Dat heeft grote gevolgen voor je zaak. Met Digi Cover helpen we je beschermen tegen cyberrisico’s en begeleiden je van A tot Z in het geval van een cyberaanval.

Meer weten?

Dvv verzekeringen logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • DVV Verzekeringen

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials