Dealmakers

Overname & Overdracht

Professioneel overnameadvies

Dealmakers is een gespecialiseerd advieskantoor dat eigenaars en bedrijfsleiders van kmo’s discreet begeleidt en adviseert bij de verkoop van hun onderneming. Het Dealmakers team begeleidt het hele overnameproces vanaf de beslissing tot verkoop tot en met de uiteindelijke overdracht van het bedrijf.

Dealmakers maakt deel uit van Moore Belgium, een accounting- en consultingbedrijf voor kmo’s en middelgrote, Belgische ondernemingen met een sterke internationale dimensie. Professionalisme, methodologie en discretie zijn fundamentele pijlers.
 

Diensten

 • Verkoop van kmo’s

  Verkoop van kmo’s

 • Mid-market M&A

  Mid-market M&A

 • Groei- en overnamefinanciering

  Groei- en overnamefinanciering

 • Herfinanciering van leningen

  Herfinanciering van leningen

 • Aandeelhouderschap

  Aandeelhouderschap

 • Waardebepalingen

  Waardebepalingen

Een persoonlijke adviseur in de buurt

Dankzij sterke lokale verankering staan de Dealmakers adviseurs dicht bij de lokale kmo’s, hun bedrijfsleiders en familiale eigenaars. Zo koppelen zij een regionale aanwezigheid aan de nationale dimensie van onze activiteiten. Het kantoor is gevestigd in Mechelen, op de economische as tussen Brussel en Antwerpen, maar de Dealmakers adviseurs wonen en werken elk in hun eigen regio. 

Bekijk hier enkele referenties 

De troeven van Dealmakers

 • Aanwezig in elke provincie, dichtbij de kmo’s
 • Onafhankelijk en deskundig advies en maatwerk met een persoonlijke benadering
 • Dealmakers methodologie: optimale uitvoering, proactief, doelgericht en zeer discreet

Professionele begeleiding bij kmo-overname

Kwaliteit, structuur en een duidelijke focus zijn de criteria van onze dienstverlening. We garanderen kwaliteit door onze onafhankelijkheid te combineren met het werken in vertrouwen met klanten, onze betrokkenheid gedurende het hele proces en onze expertise bij de realisatie van de overnames.

Dealmakers methodologie

Dealmakers werkt op een eigen ritme en volgens een afzonderlijke methodologie (analyse-contact-onderhandeling-realisatie). Dit stappenplan is persoonsonafhankelijk, gebaseerd op onze ervaring en gericht op een optimale uitvoering van elke opdracht. 

Netwerk van externe kennis

Dealmakers maakt deel uit van Moore Belgium. Door deze samenwerking kunnen wij desgewenst beroep doen op een breed netwerk van financiële experten in accountancy, audit en juridische of fiscale aangelegenheden. Dit is evenwel enkel een extra optie: Dealmakers werkt immers systematisch samen met de gebruikelijke adviseurs van haar klanten, ook op vlak van Audit, Tax & Legal.

Klein gespecialiseerd team

Dealmakers bestaat uit een klein gespecialiseerd team dat vaardig onderhandelt en de procesbegeleiding combineert met een doorgedreven knowhow van Corporate Finance. 

Maak kennis met het team

De focus van Dealmakers is duidelijk gericht op het adviseren en begeleiden van kmo-bedrijfsleiders en eigenaars bij de verkoop van hun onderneming. Opdrachten met een andere invalshoek (zoals acquisitie, financiële herstructurering, …) of met een sterke internationale focus, worden toevertrouwd aan de Corporate Finance specialisten van Moore .

www.dealmakers.be
www.moore.be

Interesse in onze diensten? Meer informatie gewenst tijdens een persoonlijk gesprek? Neem contact op of vul onderstaand formulier in.

Meer weten?

Logo Dealmakers

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Dealmakers

Onze experten

Bekijk de socials