leaderboard bovenkant Ilse Jaques.jpg

ASSA ABLOY opnieuw partner van architectuurlezingen A+ Architecture @ Bozar

Bedrijfsbeheer

ASSA ABLOY hernieuwt ook dit jaar zijn samenwerking met A+ Architecture en Bozar. Dit mooie partnership resulteert in twee exclusieve architectuurlezingen, telkens gekoppeld aan een netwerkmoment. Stip 20 februari 2024 alvast aan in de agenda, want dan verwelkomen we de Chileense architecte Cecilia Puga.

Exclusieve uitnodiging

Doorheen het jaar organiseert de tandem A+ Architecture en Bozar een aantal exclusieve uiteenzettingen door en voor architecten. Tijdens die internationale architectuurlezingen in zaal M van het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel tekent ook ASSA ABLOY present. Daar krijgt de wereldleider in toegangsoplossingen een mooi forum om zijn troeven als competente partner voor architectuurprojecten stevig in de kijker te zetten. U bent alvast uitgenodigd voor de boeiende lezing van Cecilia Puga op 20 februari.

Cecilia Puga

De eerste architectuurlezing van 2024 wordt verzorgd door de Chileense architecte Cecilia Puga. Zij bouwde in 1995 een onafhankelijke en vermaarde architectuurpraktijk op in Santiago, Chili. Haar portfolio bestaat uit diverse projecten, gaande van individuele huizen en collectieve huisvesting, over educatieve en industriële faciliteiten tot stedelijke ontwikkeling. Door de jaren heen werd het werk van Cecilia gelauwerd in tal van architectuurmagazines. Recente ontwerpen van haar hand zijn onder meer de cruiseterminal aan de Straat van Magellan en de openbare infrastructuur van het Queulat National Park in Patagonië. Sinds 2020 is Cecilia ook directeur van het Chileense museum voor precolumbiaanse kunst in Santiago de Chile.

banner zijkant Ilse Jaques 400x30.png

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials