leaderboard bovenkant Ilse Jaques.jpg

Ontdek de revolutionaire CAHANG: een nieuwe dimensie in percussie

Bedrijfsbeheer

De CAHANG is een baanbrekend percussie-instrument dat de beperkingen van de traditionele Cajon overwint. Geboren uit de visie van een vader en de muzikale dromen van zijn zoon, biedt de CAHANG percussionisten de vrijheid om zowel staand als zittend te spelen. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor interactie en expressie.

De oorsprong van de CAHANG

Een droom die werkelijkheid wordt

Toen mijn zoon besloot om deel uit te maken van een band, koos hij al snel voor de Cajon. Hoewel hij genoot van de rijke klanken van de Cajon, ontdekte hij snel dat het instrument beperkingen had, vooral als het ging om interactie met het publiek en zijn medemuzikanten. Zijn droom was een instrument dat niet alleen draagbaar was, maar ook de vrijheid bood om zowel staand als zittend te spelen.

De uitdagingen van de Cajon

De traditionele Cajon is een prachtig instrument met een unieke klank, maar het heeft zijn beperkingen. Het is moeilijk om staand te spelen en dit beperkte mijn zoon's vermogen om te bewegen en te communiceren met zijn band en het publiek.


De creatie van de CAHANG

Innovatie door vasthoudendheid

Na een vruchteloze zoektocht besloot ik zelf de handen uit de mouwen te steken. Jaren van experimenteren en verfijnen leidden tot de creatie van de CAHANG - een innovatief percussie-instrument dat de traditionele Cajon transformeert tot een veelzijdige nieuwe ervaring.

Kenmerken van de CAHANG

De CAHANG is meer dan een instrument; het is een symbool van vrijheid voor percussionisten. Met een ontwerp dat zowel staand als zittend spelen mogelijk maakt, opent de CAHANG nieuwe mogelijkheden voor interactie en expressie.

Unieke eigenschappen van de CAHANG

Draagbaarheid en vrijheid

Een van de grootste voordelen van de CAHANG is de draagbaarheid. Het instrument is gemakkelijk te vervoeren en kan zowel staand als zittend bespeeld worden, wat een nieuw niveau van vrijheid biedt aan percussionisten.

Ergonomie en comfort

De CAHANG is ontworpen met het oog op ergonomie en comfort. Dit maakt het instrument niet alleen plezierig om te bespelen, maar ook minder belastend voor het lichaam, zelfs tijdens lange optredens.


Patentering en innovatie

Bescherming van innovatie

We hebben een patent aangevraagd en het nieuwheidsonderzoek bevestigt wat wij al wisten: de CAHANG is nieuw, inventief en heeft industriële toepasbaarheid. Dit patent beschermt onze innovatie en stelt ons in staat om de CAHANG wereldwijd te introduceren.

Testimonials van professionele percussionisten

Jan Valkenborg


Jan Valkenborg van Fixkes

In 2023 ontdekte ik, Jan Valkenborg van Fixkes, de CAHANG - een revolutionair percussie-instrument gecreëerd door Matty. Zijn unieke ontwerp maakt het mogelijk om met de band mee te bewegen tijdens optredens, iets wat met traditionele cajons niet mogelijk was. De CAHANG combineert stevigheid, ergonomie en een superieure geluidskwaliteit met een rijke toon en diepe bas, waardoor het een onmisbaar instrument is geworden tijdens onze theatertour. Het is een echte gamechanger in de wereld van percussie.

Kobe Proesmans


Kobe Proesmans, percussionist/drummer/docent/componist

"Zoon droomde van een Cajon waarmee hij kon lopen tijdens concerten, vader reikte naar de sterren en de CAHANG was geboren! Een briljant, professioneel klinkend instrument, gemakkelijk en leuk om te bespelen, en ja, 100% ergonomisch. Ze zijn handgemaakt, van topkwaliteit, en perfect in balans. Er ligt een grote toekomst in het verschiet voor dit bijzondere, unieke concept."

De volgende stap: uw steun is cruciaal

Internationale bescherming en productie

We staan op het punt om deze droom te realiseren maar moeten ons idee internationaal beschermen en de CAHANG in productie nemen. Maar daarvoor hebben we uw steun nodig. https://www.ulule.com/cahang/

Steun hun campagne

Elke bijdrage aan de CAHANG-campagne brengt ons een stap dichter bij het revolutioneren van de percussiewereld. Uw steun is essentieel voor:

  • Patentkosten: Voltooiing van het patentproces om de innovatie en creativiteit achter de CAHANG te beschermen.
  • Marketing: Vergroten van de bekendheid van de CAHANG.
  • Productontwikkeling: Verfijning van het ontwerp en de productie.
  • Materialen: Aanschaf van hoogwaardige materialen.

Met een doel van €15.000 kunnen we deze stappen realiseren en de CAHANG tot leven brengen. Uw bijdrage, groot of klein, maakt een wereld van verschil. Laten we samen de toekomst van percussie vormgeven!

De essentie van de CAHANG

Passie en doorzettingsvermogen

De CAHANG is geboren uit de passie en het doorzettingsvermogen van Matty en Ward Ulenaers, een vader en zoon verenigd door hun liefde voor muziek. Matty’s technische expertise en Ward’s artistieke visie hebben geleid tot de creatie van de CAHANG, een percussie-instrument dat de traditionele Cajon overstijgt. Het biedt percussionisten de vrijheid om te bewegen en te verbinden met hun publiek.

Symboliek en missie

De CAHANG staat symbool voor innovatie, mobiliteit en duurzaamheid in percussie. Doe mee met onze missie om de CAHANG te introduceren en de toekomst van percussie te vormen.

banner zijkant Ilse Jaques 400x30.png

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials