Kurt Paredis

Zaakvoerder BK Concept

Wenst u een totaalrenovatie uit te voeren? Renovatiebedrijf BK Concept is gespecialiseerd in alle renovatiewerken voor particulieren en bedrijven.

Over mijn bedrijf

Hebt u bouw- of renovatieplannen? U kan bij BK Concept terecht voor de totaalrenovatie van uw woning, nieuwbouwproject en bedrijfspand. Omdat wij zowel de technieken als afwerking in eigen huis hebben, kunnen wij ieder project persoonlijk afwerken. Met eigen vakmannen en één aanspreekpunt krijgt u gegarandeerd een ijzersterke service en kwaliteit, zonder zorgen.

Bekijk onze realisaties

Ontvang een vrijblijvende offerte op maat

SANITAIRWERKEN

Op zoek naar goede loodgieters voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij adviseren u al vanaf het eerste gesprek zodat u kiest voor duurzaam sanitair.

ELEKTRICITEITSWERKEN

Wij denken tijdens de renovatie of nieuwbouw met u mee en zoeken een geschikte elektriciteitsoplossing. U kan bij ons terecht voor de elektriciteitswerken in woningen én industriële gebouwen.

Renovatiewerken gepland? BK Concept wil samen met u uw huis renoveren. Kom langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een vrijblijvend plaatsbezoek!

VENTILATIESYSTEMEN

Bij het plaatsen van een nieuwbouw is het intussen verplicht om een ventilatiesysteem te hebben. Ventilatie maakt uw omgeving gezonder en comfortabeler.

VERWARMINGSSYSTEMEN OP MAAT

70% van uw energiekosten gaat naar het verwarmen van uw woning of gebouw. Verstandig bouwen of uw huis renoveren met BK Concept betekent daarom ook uw rendement verhogen.

GYPROC- EN PLEISTERWERKEN

Wenst u uw verbouwing met gipsplaten af te werken? Ons ervaren team helpt u graag verder. Ook voor pleisterwerken kan u bij ons op het nodige vakmanschap rekenen.

CHAPE- EN TEGELWERKEN

Onze vakmannen voeren zowel de tegelwerken als kleine chapewerken zelf uit. Voor grotere werken doen wij beroep op onze vaste leverancier.

SCHILDERWERKEN

Op zoek naar een schilder voor uw project? BK Concept heeft vakbekwame schilders met oog voor detail. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid bij de totaalrenovatie van uw huis.

BIJGEBOUW / POOLHOUSE

Ook voor de bouw van een bijgebouw of poolhouse voor uw wellnessproject kan u terecht bij BK Concept, zowel voor de afwerking als de inrichting.

BADKAMERRENOVATIES

BK Concept is gespecialiseerd in badkamerrenovaties. Vanaf het opmaken van de offerte tot het 3D design en de uitvoering kan u rekenen op één projectleider die alle werken tot in de puntjes opvolgt en de vooropgestelde planning naleeft.

JACUZZI'S EN SPA'S

U kan bij BK Concept terecht voor een ruim aanbod aan jacuzzi's en spa's van Villeroy & Boch en Kinedo. Voor pure ontspanning hoeft u voortaan geen kuuroord meer te bezoeken. Kom onze jacuzzi's testen in de showroom in Geel.

De merknaam BK Concept ontstond in 2014 na de fusie van twee andere bedrijven. Met meer dan twintig jaar ervaring in de nieuwbouw- en renovatiemarkt is BK Concept de geschikte partner voor uw totaalrenovatie. 

Een superieure afwerking, een pro-actieve aanpak en een transparante manier van communiceren, dat is wat iedere klant mag verwachten bij een totaalrenovatie of nieuwbouwproject. Onze klanten zijn niet alleen onze beste ambassadeurs, ze inspireerden ons ook om de volgende stap te zetten.

In 2019 hebben we ons gamma namelijk uitgebreid met state-of-the-art wellness producten. Sinds dan kan u in onze showroom in Geel tal van jacuzzi's en spa's van Villeroy & Boch en Kinedo komen bewonderen.

Kortom, BK Concept is uw partner voor renovatiewerkenbadkamers én wellness!

Updates van Kurt

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Kurt

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials