Ilse Jaques

Bedrijfsbeheer

High-performance coaching

"If your dreams don’t scare you, they are not big enough." 

Ilse Jaques biedt high-performance coaching aan ondernemers en zakenmensen die het verschil willen maken. Snelle scale-ups, venture builders, investeerders en high potentials vinden er een springplank voor hun grootse ambities. In order to become the 1% you must do what 99% won't.

Diensten

 • COACHING
  Mastery Sessions
  The Art of Thriving

 • THE BRIDGE
  Community
  voor High Performers

 • INVESTREE
  Future-proof
  financiële educatie

Wat is high-performance coaching?

Gedurende het high-performance coachingtraject van Ilse Jaques doormaak je een impactvolle transformatie, waarvan de resultaten zich zullen manifesteren op ieder domein van je leven.

Een greep uit de effecten van deze metamorfose:

 • Je bent niet langer terughoudend en staat onbevreesd in het leven.
 • Belemmerende patronen en blindspots worden onmiddellijk getackeld.
 • Je presteert, communiceert en doet zaken op premium level.
 • Je doelstellingen en commitments zitten diep verankerd en zijn onwankelbaar.
 • Je ervaart kwaliteit en excellentie op alle denkbare vlakken: zakelijk, financieel, mentaal, fysiek en relationeel.
 • The sky is not the limit. Let's go far beyond.

Unleash your potential

Ilse Jaques stuwt ondernemers naar uitmuntendheid, zonder te moeten inboeten op persoonlijke waarden. Je krijgt de gelegenheid je leven en business volgens jouw eigen voorwaarden vorm te geven.

Realiseer het 'onmogelijke' en creëer een gedurfde toekomst. Leef je leven ten volle. Don't settle for less.

Coaching voor bedrijfsleiders: persoonlijke gedragstransformatie

Of je nu met je bedrijf wilt groeien van 50 miljoen naar 100 miljoen euro omzet of van 100 miljoen naar 1 miljard euro: als bedrijfsleider zal je moeten groeien en transformeren naar een persoonlijkheid die een bedrijf van dat kaliber aanstuurt. Ervaring leert ons dat die noodzakelijke shift staat of valt bij persoonlijke gedragstransformatie.

Een krachtig zelfbewustzijn biedt je de kans jezelf te pushen naar je hoogste potentieel.

The Bridge: Your network is your net worth

Zet je aan tafel met vijf miljonairs en jij zal de zesde worden. Door je te omringen met like-minded talent absorbeer je inspirerend gedachtengoed en krachtige gewoontes.

Als natuurlijke netwerker brengt Ilse Jaques beloftevolle Great Minds samen. Deze bijeenkomsten resulteren in boeiende kruisbestuivingen, interessante business en succesvolle deals.

The Bridge is zoveel meer dan networkevents. Het is een tot in de kern doordacht concept waarbij ondernemers en investeerders doelbewust met elkaar in contact worden gebracht, zodat er nieuwe, sprankelende connecties en ideeën kunnen rijzen. Iedere tweede donderdag van de maand wordt deze high society vergast op een inspirerende keynote, gevolgd door de gelegenheid om in stijl te netwerken.

InvesTree: Fortune favours the bold

In deze uitdagende tijden kampen veel ondernemers met terechte vragen over hun kapitaal. Gelukkig bestaan er tal van krachtige, onwankelbare financiële ontwikkelingen die een frisse wind doorheen de financiële wereld laten waaien.

Verandering is onafwendbaar. Door proactief te handelen op deze cruciale momenten, verzeker je jezelf, je onderneming en je omgeving van de juiste handvaten voor de toekomst.

Ervaren sprekers, educatieve financiële projecten en het doortastende netwerk van Ilse Jaques resulteerden in deze ambitieuze cocktail. We heten je van harte welkom bij InvesTree.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Ilse Jaques

Uitgelicht

Bekijk de socials