leaderboard bovenkant Ilse Jaques.jpg

De kracht van netwerken volgens experte Ilse Jaques

Wil jij je business naar een hoger niveau tillen en jouw maximale potentieel realiseren? Omring je dan met mensen die spelen op jouw niveau én hoger. Daar ligt de kracht van netwerken volgens Ilse Jaques. “In een complexe samenleving zijn er talloze uitdagen voor bedrijven. Als ondernemer kan je geen expert zijn in alle aspecten van je bedrijfsvoering. Een krachtig netwerk is dus onmisbaar voor ambitieuze leiders”, klinkt het bij de high performance coach. Met The Bridge biedt zij daarvoor het perfecte platform.

Netwerken: onmisbaar in een complexe samenleving

Netwerken zijn volgens Ilse Jaques belangrijker dan ooit voor ambitieuze en innovatieve ondernemers die hun bedrijf in uitdagende omstandigheden naar ongekende hoogten willen brengen.

“Onze maatschappij wordt complexer, de uitdagingen voor mensen en organisaties talrijker. Wereldwijd zien we grote omwentelingen waar ook bedrijven zich flexibel tegenover moeten opstellen. Tegelijk is het onmogelijk om als ondernemer zélf het hoofd te bieden aan al deze uitdagingen. Met een stevig netwerk kan dat wel.”

De voordelen van krachtige netwerken volgens Ilse Jaques

“Goede zakenrelaties geven toegang meer, betere en snellere informatie en oplossingen”, vertelt Ilse Jaques. “Als je wil internationaliseren of wanneer je problemen in je internationale supply chain wil vermijden, heb je bijvoorbeeld experten nodig met betrekking tot lokale wetgevingen of leveranciers van grondstoffen. Heb je die mensen in je netwerk, geraak je sneller verder.”

Goede zakenrelaties vragen aandacht

Goede netwerken vragen echter om de nodige aandacht, benadrukt Ilse Jaques. Wat je van je netwerk verwacht, moet je in de eerste plaats zelf geven.

“Om goede zakenrelaties te bouwen, moet je er in de eerste plaats zelf één zijn. Dat doe je onder andere door een snelle en integere service te bieden, eerlijke feedback te geven en erkenning te tonen. Tenslotte vragen goede relaties ook om goed leiderschap en een juiste focus. Ambitieuze ondernemers die op die manier relaties willen opbouwen, bieden wij daartoe de kans.”

Your network is your net worth: The Bridge

Met The Bridge ontwikkelde Ilse Jaques een exclusief platform met één doel voor ogen: het bouwen van krachtige relaties, gericht op wederzijdse versterking, thriving businesses en succesvolle, nieuwe samenwerkingen.

“Ondernemers die hun volledige zakelijke potentieel willen realiseren hebben gelijkgestemde peers, sparringpartners nodig en contacten met neutrale mentoren nodig.

‘Your network is your net worth’ is het uitgangspunt van The Bridge. Daarom brengen we high performers, innovatieve ondernemers, visionairs en investeerders samen in een netwerk dat iedereen naar een hoger niveau tilt.

We doen dat met grensverleggende lezingen, inspirerende netwerkavonden en persoonlijke pairings. We blijven bewust kleinschalig en werken met een selectieprocedure om de kwaliteit van het netwerk exclusief te houden. Het feit dat we de korte tijd dat we bestaan meer dan 400 miljoen euro hebben gecreëerd voor onze leden, toont dat The Bridge écht werkt. ”

Geloof jij in de kracht van netwerken, zoals Ilse Jaques dat doet? Ben je geïnteresseerd in The Bridge en wil je je kandidaat stellen? Dat kan via deze link of na contactopname via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Ilse Jaques

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Ilse Jaques

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • RH-Office bv

  • Agentschap Innoveren & Ondernemen

Bekijk de socials