Easyfairs - Transport & Logistics

Organisatie events

Easyfairs is een toonaangevende eventorganisator en organiseert jaarlijks drukbezochte vakbeurzen in Europa, de VS en Azië. In België is Easyfairs onder meer bekend als organisator van de beurzen Transport & Logistics, Empack en Best of Wallonia. Sinds 2016 staat Easyfairs in de internationale top 20 van eventorganisators wereldwijd.

Diensten

  • Internationale events

    Internationale events

  • Vakbeurzen

    Vakbeurzen

  • Congressen en conferenties

    Congressen en conferenties

Internationaal vakbeurzen organiseren

Eric Everard richtte in 1997 zijn eerste bedrijf Artexis op, dat verschillende beurzen en evenementen in België opkocht en actief werd in het beheer van expositieruimtes. Artexis en Easyfairs bestonden een tijd naast elkaar, tot ze in 2013 in één groep werden samengebracht.

Sinds de oprichting slaagt Easyfairs erin om met een 'all-in'-budgetformule wereldwijd jaarlijks enkele honderden vakbeurzen te lanceren. In België organiseert Easyfairs jaarlijks een 10-tal vakbeurzen.

De groep Easyfairs stelt wereldwijd 750 mensen tewerk en is lid van UFI, The Global Association of the Exhibition industry. “We hanteren een dubbele strategie”, legt Eric Everard uit. “Enerzijds willen we de marktleider zijn in kleine en middelgrote landen. Anderzijds willen we het nummer één zijn in hypergespecialiseerde professionele beurzen.”

Easyfairs is onderneming van het jaar in België

Easyfairs werd in 2018 uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’ in België. Deze prestigieuze award wordt uitgereikt aan de ‘absolute elite’ van de Belgische bedrijfswereld. De jury kende de award dit jaar toe aan Easyfairs op basis van hun strategische focus, innovatie, openheid naar de wereld toe, voorbeeldig management, sterk beheer en financiële prestaties.

Vakbeurzen, congressen en events onder de noemer ‘Visit the Future’

Easyfairs organiseert ‘multi-format’ events en heeft een uitgebreid netwerk van eventlocaties, geschikt voor een breed scala van events zoals trade shows, conferenties, congressen, concerten en seminaries. “Evenementen die gemeenschappen samenbrengen, wacht meer dan ooit een mooie toekomst. En het gebruik van nieuwe technologieën moet in dienst staan van die klantervaring “, zegt Eric Everard.

Transport & Logistics

Op 17 en 18 september 2024 zien we elkaar opnieuw terug in Gent voor de tweede editie van deze triptiek met Transport & Logistics, Logistic & Industrial Build én de verpakkingsbeurs Empack. We verwelkomen er opnieuw de volledige supply chain in Flanders Expo.

Transport & Logistics in Gent is de grootste vakbeurs voor de transport & logistieke sector in de Benelux. Op 17 en 18 september 2024 presenteren ruim 300 exposanten state-of-the-art producten en diensten aan meer dan 10.000 bezoekers. Transport & Logistics is hét forum voor elke professional actief in volgende sectoren: transport, logistiek, distributie, opslag & behandeling van goederen, datacommunicatie en software.

Op 14, 15 en 16 oktober 2025 ontmoeten we u graag opnieuw in onze vertrouwde thuishaven, Antwerp Expo voor de co-locatie van Transport & Logistics en Logistic & Industrial Build.

Logistic & Industrial Build

Tegelijkertijd met Transport & Logistics gaat ook Logistic & Industrial Build (17 & 18 september 2024) door. Een splinternieuw event voor de logistieke vastgoed vastgoedmarkt. Dankzij deze co-locatie komt ook de logistieke vastgoedsector in contact met beslissingsnemers uit de logistieke wereld en vice versa. het is dus met andere woorden een commercieel klankbord voor de logistieke vastgoed community.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Easyfairs - Transport & Logistics

Onze experten

Bianca Peeters

Marketing Event Manager bij Easyfairs - Transport & Logistics

Uitgelicht

Bekijk de socials