Victus Sales

Marketing & Sales

Dit call center in Genk heeft een duidelijke missie, namelijk bedrijven helpen om hun verkoop en het aantal klanten te verhogen. Het team van Victus Sales is bedreven in cold calling en lead qualification, stelt voorafgaand een sluitend plan van aanpak op en focust op directe resultaten.

Diensten

  • Cold Calling

  • Lead qualification

  • Sales training

De vennoten Mathias Van Rietvelden en Tasso Limneos stuurden in het verleden zelf een verkoopteam van vijf mensen aan. “We prospecteerden zelf en zochten zelf onze klanten,” aldus Tasso, “maar we merkten snel dat het maken van afspraken cruciaal was. Daarom besloten we om te outsourcen en zo ontstond Victus Sales.”

”We hebben nu een team van circa 45 medewerkers. Onze klanten appreciëren ons sterk klantgerichte team dat de beloofde resultaten neerzet en onze professionele opvolging.”

Conversie berekenen

Voor Victus is een goede voorbereiding de sleutel tot succes. Voor Mathias en Tasso is sales een wiskundige formule met drie componenten: het aantal wekelijkse verkoopafspraken, het aantal verkopen hieruit en de gemiddelde omzet per klant.

Het is een koud kunstje voor Victus Sales om dit voor jou te berekenen zodat je de verhoging van jouw omzet kan inschatten. Op de website van Victus Sales vind je een ‘bereken je omzet’-knop.

Voordelen cold calling met call center?

Voor Victus Sales is cold calling een van de meest effectieve methodes om nieuwe klantenbezoeken vast te leggen. Cold calling is heel rechtlijnig, concreet en direct. Je hebt meteen een antwoord en je creëert opportuniteiten zonder hoge investeringsbudgetten.

Afspraken maken op databases en leads

Naast cold calling beltVictus Sales ook op samengestelde databases van hun klanten en op binnenkomende leads. Deze projecten worden altijd op maat met de klant besproken.

Samen een sales strategie uitwerken

Victus Sales zette de voorbije jaren meer dan 300 outbound telemarketing acties op. Het grootste deel daarvan was succesvol na het opzetten van een correcte en doordachte strategie. Daarom is het voor Victus Sales belangrijk om het verkoopaanbod van een klant goed te begrijpen.

Tasso en Mathias: “Hoe beter we begrijpen wat onze klant doet, hoe beter we een strategie kunnen uitwerken. Deze strategie houdt in: de juiste doelgroepen bepalen, een gepast script uitwerken en automatiseren : automatisch e-mails uitsturen, agenda’s rechtstreeks koppelen, …”

Sales training

Victus Sales organiseert ook cold call trainingen. Zo’n training bestaat uit twee delen: een strategische sessie om de telefoongesprekken voor te bereiden, en een praktische sessie waarin we klanten trainen om effectief om te gaan met de meest voorkomende argumenten. Na deze training heb je alle tools in handen om met succes afspraken te plannen in je agenda.

Bekijk en beluister de Victus Sales blogs, e-books, podcasts en curssussen.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Victus Sales

Uitgelicht

Bekijk de socials