Leaderboard BB.gif

Reserveer nog snel je stand op Bedrijvencontactdagen Mechelen

Op 9 en 10 oktober 2024 verwelkomt de Nekkerhal voor het eerst Bedrijvencontactdagen. Dit bedrijfsevent heeft als unieke insteek dat zowel bezoekers als exposanten ondernemers zijn. Nergens anders heb je zoveel kansen om te netwerken met professionals en krijg je zoveel zakelijke opportuniteiten aangereikt. Heeft jouw kmo nog geen stand op Bedrijvencontactdagen Mechelen? Maak er dan snel werk van!

Bedrijvencontactdagen is allesbehalve een recent initiatief. De ‘moedereditie’ vond al in 1988 plaats in Kortrijk. Daar is het bedrijfsevent ondertussen uitgegroeid tot een must voor bedrijven uit de regio. De vele positieve reacties van exposanten en bezoekers, brachten de organisatie ertoe de succesformule uit te rollen in 4 andere steden. Er zijn nog enkele beschikbare plaatsen op de beursvloer, dus snel je stand op Bedrijvencontactdagen Mechelen reserveren is de boodschap.

Maak gebruik van een budgetvriendelijke stand op Bedrijvencontactdagen Mechelen

Zoals dat voor elke editie het geval is, ligt ook de organisatie voor Mechelen in de betrouwbare handen van Xpo Group, VOKA - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Deze partners kunnen terugvallen op de ervaring van tal van geslaagde edities in Kortrijk, Brugge, Antwerpen en Hasselt. Eén van de succesfactoren is ongetwijfeld de laagdrempeligheid. Alle exposanten krijgen een uniforme stand op Bedrijvencontactdagen Mechelen. Je kan een dergelijke all-in stand reeds reserveren vanaf €1.850 + btw. Het opzet is duidelijk. Deze beurs ligt binnen handbereik van kmo’s en draagt zo bij aan de doelstelling om het ondernemerschap te stimuleren en de lokale economie te ondersteunen. De organisatoren besteden tevens de nodige aandacht aan de iomkadering van de beurs: VIP-openingsevent, netwerkmoment, netwerkcarroussels, speeddating, actuashots enz.

Maak kennis met potentiële partners en zet samenwerkingen op touw

Bedrijvencontactdagen wil ondernemers fysiek samenbrengen. Dat levert alle betrokkenen kansen op om potentiële partners te leren kennen. Bijkomend voordeel: de bezoekers en exposanten zijn actief in heel uiteenlopende sectoren. Denk aan industrie, ICT, toelevering, klein- en groothandel, transport, bouw, toerisme, dienstensector… Hoewel ze als ondernemers dezelfde taal spreken, brengen ze expertise, ervaringen en best practices mee uit hun specifieke vakgebied. Daar kan je hoe dan ook altijd iets van opsteken. Bovendien is de kans groot dat je een bedrijfsleider of onderneming ontdekt, met wie je in de toekomst misschien zou kunnen samenwerken. Zo leidt de focus op de ondernemingsgeest in de regio niet zelden tot concrete businessopportuniteiten. Waarop wacht je eigenlijk nog om je stand op Bedrijvencontactdagen Mechelen aan te vragen?

Creëer businessopportuniteiten met je stand op Bedrijvencontactdagen Mechelen

Een stand op Bedrijvencontactdagen Mechelen biedt je kmo in de eerste plaats kansen om je producten en/of diensten voor te stellen aan een professioneel publiek. De recente edities in Antwerpen, Hasselt en Kortrijk tonen aan dat het om een zeer kwalitatieve doelgroep gaat. Een derde is zelf CEO of bekleedt een functie met beslissingsbevoegdheid. Zij komen trouwens graag langs, zoals blijkt uit de tevredenheidsscore van de bezoekers, die dik boven de 80% uitkomt. Op de beursvloer krijg je ruim de tijd om bezoekers ontvangen op je stand, je kmo en je aanbod persoonlijk voor te stellen, mogelijkheden tot samenwerking af te tasten enz. Kortom, alle voordelen van een beurs in vergelijking met andere vormen van communicatie. Je gaat hoe dan ook naar huis met heel wat directe leads, die je in de nabije toekomst kunt opvolgen en wellicht verzilveren.

Reserveer je stand voor de Bedrijvencontactdagen Mechelen in de Nekkerhal
Heb je nog vragen? Onze ambassadeurs beantwoorden ze graag.


Bedrijvencontactdagen Mechelen praktisch

Nekkerhal - Brussels North - Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen

Woensdag 9 oktober 2024 | 14.00 - 21.00
Donderdag 10 oktober 2024 | 14.00 - 21.00

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Bedrijvencontactdagen

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Bedrijvencontactdagen Mechelen
  • Bedrijvencontactdagen Brugge
  • Bedrijvencontactdagen Antwerpen
  • Bedrijvencontactdagen Hasselt
  • Bedrijvencontactdagen Kortrijk

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials