Eveline Steevens

Sales executive / Marketing & social media manager

Als sales executive volg ik de bestaande accounts op en optimaliseer op regelmatige basis het partnership. De combinatie sales|marketing|events geeft me de mogelijkheid de behoeften van de klant te vertalen en intern te implementeren. 

Over mij

Gezien mijn jarenlange ervaring in een sales driven omgeving weet ik als geen ander dat elke markt gekenmerkt wordt door veranderingen. Hoe dan ook, no matter what: één ding blijft ongewijzigd - CUSTOMER CENTRICITY! Key: luister naar je klant en tracht deze te begrijpen! Dit is zowel van toepassing in het luik sales, marketing alsook events. 

Ik blijf erbij dat elke klant anders benaderd dient te worden, omdat elke klant anders is. Neem de tijd voor je klant en tracht te achterhalen wat deze echt verwacht van een partnership. Wat mij betreft neemt - in een markt waar alles minder persoonlijk aan het worden is - het verlangen naar een persoonlijke aanpak terug de overhand. En dit is voor mij de basis van elk partnership of het nu klanten, leveranciers, collega's betreft. 

Het grote voordeel voor mij is binnen Omnia Travel dit ook een van onze 3 key values is: Wij stellen onze KLANTEN op reis! 

Over mijn bedrijf

Omnia Travel kan ik op basis van onze 3 waarden omschrijven: 

  • Wij stellen onze KLANTEN op reis
  • Wij stellen onze COLLEGA's op reis 
  • Wij stellen onze KENNIS op reis 

En deze drie waarden worden elke dag door onze meer dan 100 werknemers geleefd! 

Updates van Eveline

Geen nieuwsartikels gevonden

Stel een vraag
aan Eveline

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials