BK Concept

Verantwoordelijke Marketing

Domeinen: Marketing & Sales

Totaalprojecten     Badkamers     Wellness 

Over mij

Bouwen?Of renoveren?

zonder zorgen en met één aanspreekpunt.

U kan bij BK Concept terecht voor alle werken in uw huis of bedrijfspand. Omdat wij zowel de technieken als afwerking in eigen huis hebben, kunnen wij ieder project persoonlijk afwerken. Met eigen vakmannen en één aanspreekpunt krijgt u een ijzersterke service en kwaliteit, zonder zorgen.

Zonder zorgen een comfortabele en onderhoudsvriendelijke badkamer!

Voldoet uw huidige badkamer niet aan uw wensen of behoeftes? Dan is uw badkamer inderdaad toe aan een renovatie! Wij specialiseerden ons in badkamerrenovaties naar wensen van de klant. Dit start met een 3D model en eindigt met een prachtige badkamer waarin u zich meteen thuis voelt.

De renovatie of verbouwing van uw badkamer is een ingrijpende verandering in uw leefomgeving. En met de enorme selectie aan tegels, sanitair, douches, baden enzovoort kan het veel werk zijn om goede keuzes te maken. Hierin onderscheiden we ons door u van start tot einde te begeleiden. Wij luisteren, denken actief mee en realiseren wat aansluit bij uw wensen en gevoel. Uw oude bad vervangen door een inloopdouche? Of een complete renovatie van uw badkamer? Dat realiseren wij steeds met perfecte oplevering binnen de afgesproken projectplanning.

Over mijn bedrijf

www.bkconcept.be 

Updates van BK

Stel een vraag
aan BK

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials