Lieven Van Nuffel

Business Development

Ik zorg ervoor dat productie bedrijven hun klanten niet laten wachten!
Sneller produceren en reageren op een continue veranderende markt zonder dat je daarvaar sneller of meer hoeft te werken.

Over mij

Ik ben gepassioneerd in unieke mensen en bedrijven. Ik wil weten wat hen drijft, hun passies zijn en waar ze het verschil in maken. Om op deze manier te kijken waar ik hen in kan helpen om hen daar digitaal in bij te staan en oplossingen te bieden aan de uitdagingen waar ze voor staan. Elke persoon en bedrijf is uniek en daar hoort ook unieke software bij op maat die echt bijdraagt tot groei! Complexe uitdagingen zijn mijn ding.  

Over mijn bedrijf

Kortere doorlooptijden en efficiëntere productieprocessen in je bedrijf

Klanten van productiebedrijven vragen steeds meer specifieke oplossingen op maat. In tegenstelling tot massaproductie vergt die vraag naar ‘high mix, low volume’ een uitgekiende timing en planning. Je wil je klanten immers zo snel mogelijk helpen om concurrentieel te blijven. Hoe ga je om met die uitdagingen? 3rd Wave bied je de oplossing in de vorm van QRM-softwaretools (Quick Response Manufacturing).

Maatwerksoftware voor productiebedrijven

3rd Wave ontwikkelt software voor de maakindustrie die een gevarieerd aanbod in lage oplages maken: high mix, low volume. Of je bedrijf nu ramen, houten of stalen constructies, onderdelen of printers op maat maakt, je produceert steeds unieke producten. Het is geen bandwerk: je krijgt te maken met uitdagende productieprocessen met veel facetten. 3rd Wave helpt je meer inzicht in je productieproces te krijgen en wijst je op verbeterpunten. In een gemiddeld productieproces wordt slechts 10% van de tijd gewerkt aan het product. De overige 90% ligt het te wachten op een volgende opdracht. Door die 90% samen te drukken, wil 3rd Wave je doorlooptijden verkorten en je bedrijf sneller laten produceren.

Updates van Lieven

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Lieven

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials