Thibault van de Wildebergh

Salesmanager HR bij AFAS Software

Domeinen: HR, IT, Strategie

Mijn expertise ligt in HR digitalisatie en procesautomatisatie door middel van innovatieve HR Software (Werving & Selectie, Onboarding, HR Admin, sociaal secretariaat, Opleidingsmanagement, Performance-Talent management, rapportages).

Over mij

Binnen AFAS ben ik als salesmanager verantwoordelijk voor het begeleiden van organisaties (publiek en privé) in het voeren van een efficient HR beleid. Dit door HR processen in kaart te brengen en te optimaliseren in de breedte bij HR, managers medewerkers etc. Ik begeleid organisaties in de overstap naar een HR software product en kan hierbij steunen op 10 jaar ervaring binnen HR digitalisatie en software.

Daarnaast ben ik als Projectleider ook verantwoordelijk voor verschillende internationale steunprojecten met de AFAS Foundation. Met de Foundation willen we inspireren om beter te doen. Dat betekent dat de projecten die we steunen een grote impact hebben, die vervolgens andere organisaties inspireren om ook mee te doen.

Over mijn bedrijf

Met de bedrijfssoftware van AFAS automatiseer en optimaliseer je alle administratieve processen binnen je organisatie. Van boekhouding tot HRM, CRM tot ordermanagement en projectmanagement. Al je bedrijfsprocessen automatiseren in één totaaloplossing staat bij ons centraal. We willen bedrijven beter, leuker én efficiënter maken. 

Samen met 600 collega's werken we aan het succes van AFAS. Stuk voor stuk toppers die elke dag klaar staan om AFAS-fans weer te woord te staan. Al meer dan 13.000 organisaties uit verschillende sectoren werken met de software van AFAS. Dankzij onze flexibele software ondersteunen wij ook de groei binnen die organisaties.

Updates van Thibault

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Thibault

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials