AFAS Software

IT

Met de bedrijfssoftware van AFAS automatiseer en optimaliseer je alle administratieve processen binnen je organisatie. Van boekhouding tot HRM, CRM tot ordermanagement en projectmanagement. Al je bedrijfsprocessen automatiseren in één totaaloplossing staat bij ons centraal. We willen bedrijven beter, leuker én efficiënter maken. De tool die we daarvoor inzetten is software.

Diensten

  • ERP

  • HRM

Samen met 600 collega's werken we aan het succes van AFAS. Het team in België bestaat uit 50 enthousiaste medewerkers die iedere dag klaar staan om AFAS-fans te woord te staan. Ondertussen werken al meer dan 12.000 organisaties uit verschillende sectoren met de software van AFAS.

Wie is AFAS?

De ERP software van AFAS geeft je grip op al je bedrijfsprocessen

Veel bedrijfsprocessen zijn met elkaar verbonden. Van het beheren van al je relaties tot het uitbetalen van je medewerkers en van het registreren van projecturen tot de financiële administratie. Daarvoor hebben wij één compleet ERP-systeem ontwikkeld.

Automatiseer je HR-processen met de HR software van AFAS

Beperk je personeelsadministratie tot een minimum dankzij het HR-systeem van AFAS. Dan kunnen je HR-medewerkers weer de focus leggen op strategisch personeelsadvies.

Voor iedere bedrijfsgrootte en sector

Van organisaties met een klein aantal medewerkers tot grote bedrijven met duizenden medewerkers. Van accountantskantoren tot bouwbedrijven en van zorginstellingen tot transportbedrijven. Onze bedrijfssoftware is geschikt voor iedere bedrijfsgrootte en iedere sector. Groeit jouw organisatie? Leuk! Onze software groeit met je mee.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • AFAS Software

Uitgelicht

Bekijk de socials