AFAS Software

Bedrijfssoftware

5 redenen om voor AFAS Software te kiezen

De software van AFAS is in de kern een goed gevulde gereedschapskist waarin je álles vindt wat je nodig hebt om jouw klanten optimaal en kostenefficiënt te bedienen.

Diensten

 • ERP

 • Boekhouding

 • CRM

 • HRM

 • Ordermanagement

 • Projectmanagement

Gegevens maar één keer vastleggen

Met onze software heb je één geïntegreerd softwarepakket voor je bedrijfsvoering. Je automatiseert je HRM, Inkoop, Financieel, CRM, en workflow- en documentmanagement. Bovendien kun je onze software eenvoudig koppelen aan verschillende databases en bijvoorbeeld roosterprogramma's. Het voordeel? Je legt alle gegevens maar één keer vast. Dat scheelt alle medewerkers een hoop tijd en fouten.

Dagelijks sturen op prijs en kwaliteit via dashboards

Al je data liggen vast in één database. Hierdoor maak je eenvoudig rapportages van belangrijke ken- en stuurgetallen. Of het nu gaat om inkoop, salarissen of processen. Je maakt een schat aan informatie beschikbaar via overzichtelijke dashboards, waar je dagelijks op kunt sturen. Zodat je meer kunt doen met minder middelen, zonder in te leveren op kwaliteit.

Efficiënte en foutloze workflow

Alle terugkerende, repetitieve werkzaamheden vang je met onze software in een integraal proces. Daarmee voorkom je fouten en houd je tijd over voor maatwerk. In de workflows stroomlijn je bovendien de communicatie. Je medewerkers werken effectief en met een constante hoge kwaliteit online, zonder dat het hen moeite kost. En past niet een van de vele standaard workflows bij jouw situatie? Dan maak je zelf een nieuwe workflow op maat.

State-of-the-art software

Duizenden organisaties in de meest uiteenlopende branches gebruiken de software van AFAS en zijn er zeer tevreden over. Dat succes betekent niet dat we stil kunnen zitten. Integendeel: we putten continu uit onze ervaring én die van onze klanten om verbeteringen door te voeren. Geregeld organiseren we inspraaksessies. En we volgen wijzigingen in cao's op de voet. Zodat we steeds op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en deze kunnen meenemen in updates en nieuwe versies die we installeren.

AFAS installeert updates en nieuwe versies

Updates en nieuwe versies worden door ons geïnstalleerd. Zo weet je zeker dat je altijd met de laatste versie werkt. We gaan daarbij grondig te werk. Inhoudelijke updates maken we altijd in overleg met brancheorganisaties en experts in de markt. Zo zorgen we ervoor dat de inhoud altijd deugt.

www.afas.be

Meer weten?

Contactinformatie

 • AFAS Software
  Schaliënhoevedreef 20 b
  2800 Mechelen
 • 015 28 19 10