Homepost

Facility

Verhuur op lange termijn van inboedels, meubels en toestellen

Wanneer een buitenlandse werknemer of consultant in je onderneming aan de slag gaat, moeten ze ook ergens kunnen verblijven. Op korte termijn kunnen ze in een hotel overnachten, maar wanneer ze een half jaar of langer in het land blijven, is een huis of appartement huren voordeliger. In zulke gevallen is het bijzonder handig wanneer je meubels, huishoudtoestellen en andere dagdagelijkse gebruiksvoorwerpen gewoon kunt huren. Daarvoor kun je terecht bij Homepost: één aanspreekpunt voor een volledige inboedel.

Diensten

  • Huren van volledige inboedel

    Huren van volledige inboedel

  • Plaatsing en montage meubels en inboedel

    Plaatsing en montage meubels en inboedel

  • Verhuurservice expats

    Verhuurservice expats

Verhuur van meubels en inboedels, met jarenlange ervaring

Homepost verhuurt meubels, huishoudtoestellen, kookgerei en serviezen – kortom: volledige inboedels – aan bedrijven, organisaties, ambassades, militaire samenwerkingsorganen, sportclubs … die voor minstens 6 maanden een buitenlandse werknemer in België willen tewerkstellen. Met 30 jaar ervaring in de sector staat Homepost voor eersteklas service en een uitgebreid gamma producten van kwaliteitsfabrikanten. Modern of klassiek, er is een aanbod naar ieders smaak. Op het vlak van toestellen kun je zelf kiezen uit een brede waaier aan machines van A-merken. Zo voelt elke expat zich meteen thuis.

Persoonlijke service met eigen levering, plaatsing en montage

Homepost wil zich onderscheiden met een persoonlijke en betrokken dienstverlening. Je kunt rekenen op een directe opvolging, vanaf de offerte, over de levering, tot bij eventuele herstellingen. Als klant kun je je gewenste producten kiezen in de online catalogus, of de medewerkers van Homepost komen langs in je huurwoning om ter plaatse je wensen te bespreken. Zo selecteer je de meubels die perfect bij je huis of appartement passen. Vervolgens krijg je een gepersonaliseerde offerte toegestuurd. Na goedkeuring worden de meubels geleverd en gemonteerd door Homepost. Uiteraard is er garantie op elk gehuurd product. Mocht er zich een technisch defect voordoen, zorgt Homepost ervoor dat je toestel meteen vervangen of gerepareerd wordt.

Flexibiliteit: het product dat je wenst

Homepost heeft een uitgebreide catalogus met artikelen van verschillende A-merken. Standaard beschik je dus sowieso over topkwaliteit. Ben je gehecht aan een bepaald merk of een bepaald type toestel of zoek je iets dat niet tot het gamma behoort? Dan zorgt Homepost voor een aanbod op maat.

Kies zelf hoe je je meubels kiest

Bij Homepost zijn er verschillende manieren om je meubels of volledige inboedel te ontlenen.

Meer weten?

homepost logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Homepost

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials