Steven Boni

Interieurwerken

Domeinen: Facility

Bij Interieurwerken Boni kan u reeds jaar en dag terecht voor binnenhuisafwerking op maat. Contacteer ons vrijblijvend voor een bespreking van uw nieuwbouw- of renovatieproject. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Over mij

De drijvende kracht achter de zaak is Steven Boni. Sinds de renovaties van zijn eigen woningen is hij een gepassioneerd schilder, behanger en schrijnwerker. Zijn ervaring heeft hij verder aangevuld met professionele opleidingen en gespecialiseerde cursussen. Hierdoor is Steven volledig op de hoogte van de laatste nieuwe trends en technieken en kan hij ook degelijk interieuradvies geven. Met Interieurwerken Boni verzorgt Steven uw interieurprojecten van A tot Z, met de focus op kwaliteit en perfectie. U kan bij hem terecht voor schilderwerken, het plaatsen van behang, schrijnwerken en raamdecoratie op maat in de ruime regio rond Leuven. Steven garandeert een accurate uitvoering en een snelle oplevering. Voor grote projecten werkt hij nauw samen met betrouwbare partners die één voor één uitblinken in professionaliteit en vakmanschap.

Over mijn bedrijf

Bij Interieurwerken Boni kan u reeds jaar en dag terecht voor binnenhuisafwerking op maat. Contacteer ons vrijblijvend voor een bespreking van uw nieuwbouw- of renovatieproject. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Interieurwerken Boni werkt uitsluitend met kwalitatieve materialen. Of u nu kiest voor schilderwerken, behangwerken, raamdecoratie of schrijnwerk, alle opdrachten worden van A tot Z correct opgeleverd. Wij komen graag langs aan huis voor een vrijblijvende offerte.

Interieurwerken Boni is werkzaam in Landen, Tienen, Leuven, Oud-Heverlee, Bierbeek, Lubbeek, Tielt-Winge, Hoegaarden, Jodoigne, Aarschot, Holsbeek, Glabbeek, Linter, Kortenaken, Zoutleeuw of Beauvechain.

Updates van Steven

Geen nieuwsartikels gevonden

Stel een vraag
aan Steven

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials