TInne Milis

Zaakvoerder

Party Eventing is een energiek familiebedrijf dat 100% inzet op mobiele catering in alle mogelijke opstellingen voor feestjes, fuiven en events, voor kleine en hele grote groepen, in heel België. 

Over mij

Tinne is een bruisende energieke kok. Passie voor eten en koken staat in ons bedrijf centraal. Zo willen wij voor onze klanten zorgen voor de best mogelijke culinaire ervaring, telkens op locatie.

Over mijn bedrijf

Er was eens een hamburgerkraam...

In 2007 kocht vader Claude Milis uit Tienen een hamburgerkraam voor zijn zoon Michaël. Geen gewone hamburgerwagen maar een origineel en tof kraam in de vorm van een… hamburger. Al snel maakten vader en zoon Milis naam en faam op feestjes en events, niet alleen met hun kraam maar vooral met hun lekkere kwaliteitshamburgers in verse broodjes en gepimpte hotdogs. Die eerste hamburgerkraam betekende de start van een mooi familiebedrijf: Party Eventing.

Foodtruckfun & feestmateriaal…

Door een combinatie van hard werken, ondernemerschap en passie werd het aanbod foodtrucks stelselmatig uitgebreid met mobiele frietwagens, traiteurdiensten en een grote stock voor de verhuur van feestmateriaal. Ook de dochters Tinne en Sarah Milis stapten mee in de zaak en zorgden voor een pittige toets in het familiebedrijf. Met een koksdiploma in de linkerhand en straffe ambities in de rechterhand zetten ze Party Eventing in de markt als eventorganisator en cateringbedrijf.

Updates van TInne

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan TInne

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials