Leaderboard BB.gif

De Koolputten bevestigt ook culinair en scoort 13/20 in Gault & Millau

In 2021 kreeg het restaurant van De Koolputten voor het eerst een mooie 12/20 in Gault & Millau. Sindsdien is het team van zaakvoerder Peter Serneels en de nieuwe chef Nick Dapper niet blijven stilzitten. De lat werd hoger gelegd. En met succes, want recent kreeg De Koolputten van Gault & Millau nog een punt extra. De recensenten loven het samenspel van smaken, structuren en kleuren. Heb jij nog meer redenen nodig om met je business partners naar Waasmunster af te zakken?

Dé culinaire business plek in het Waasland

Sinds 2017 is De Koolputten dé plek bij uitstek voor stijlvolle business events, tentoonstellingen, luxueuze overnachtingen in het Waasland. Ook het restaurant van De Koolputten is een trekpleister en de kers op de taart van jouw bedrijfsevent. Dat bevestigde de recensent van Gault & Millau ook dit jaar. De unieke historische site, makkelijk bereikbaar en te midden van het groen is de uitgelezen plek om te werken, netwerken en vergaderen.

“Van workshops en meetings tot teambuildings en product launches: bij De Koolputten hebben we alles in huis om te werken of je partners te ontvangen in een inspirerende omgeving”, vertelt Peter Serneels. “We zijn ook uitstekend gelegen: mooi tussen Antwerpen, Gent en Brussel en vlakbij de E17. Je wagen parkeer je gemakkelijk op onze ruime parking.”

De Koolputten overtuigt Gault & Millau

Na een dag hard werken, wil je natuurlijk lekker eten. Het restaurant van De Koolputten is dan ook een culinair pareltje in het Waasland. Chef Nick Dapper en zijn team streven er elke dag naar om hun gasten gelukkig te maken.

“Sinds de oprichting in 2017 hebben we de lat voor onze keuken elk jaar hoger gelegd. Zo ontwikkelden we ons van een moderne brasserie tot een fine dining restaurant. Deze evolutie doet de klasse van onze unieke locatie eer aan.

Gedurende de week serveren onze chef Nick Dapper en zijn team een lunchmenu voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Voor wie iets uitgebreider wil dineren hebben we een menu van 4, 5 of 6 gangen die we iedere zes weken wijzigen.”

Europese keuken met een creatieve draai, klassieke gerechten met een unieke twist. En dat alles in een klassevolle, trendy setting en een relaxed sfeertje. Dat zijn de succesingrediënten waarmee De Koolputten ook Gault & Millau wist te overtuigen. Een erkenning die Peter en zijn team deugd doet.

“Met 13 op 20 doen we beter dan vorige keer. De afgelopen jaren waren uitdagend voor ons, dus zijn we zeker blij met deze score. Het is een erkenning voor het vele, harde werk dat we hier met ons team leveren. Al blijft de kwaliteit van onze keuken en de ervaring van onze gasten uiteraard het allerbelangrijkste.

Wil jij gastronomisch genieten bij De Koolputten? Neem dan meteen contact op via onderstaand formulier

Lees ook:

De Koolputten viert vijfjarig bestaan

Stijlvol dineren schept de juiste sfeer

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en De Koolputten

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • De Koolputten

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials