De Koolputten

Marketing & Sales

De Koolputten in Waasmunster (tussen Antwerpen, Gent en Brussel) is een stijlvolle en historische locatie waar je kan vergaderen en events organiseren. Maar hier is meer. Dit is ook een plek waar je je kan ontspannen, culinair verwennen of kunst ontdekken. Van een gastronomisch diner of een werklunch tot een meerdaags bedrijfsevenement en een ontspannende drink. De Koolputten biedt een unieke sfeer waar eventlocatie, restaurant, B&B en expositieruimte naadloos in elkaar overlopen. Als kers op de taart zit je midden in de prachtige natuur, maar tegelijkertijd toch vlak bij de E17.

Diensten

  • Meetings en events

  • Feestzaal

  • Restaurant

  • Terras

  • Expositieruimte

  • Bed & Breakfast

  • Groene omgeving

Het unieke aan De Koolputten is een bijzonder compleet aanbod met onder meer grote en kleine zalen die modulair worden aangepast aan de grootte van je gezelschap. Het fenomenale uitzicht op de Durme en de Mirabrug doorheen de metershoge ramen krijg je er zomaar bovenop.

Meeting, events en vergaderingen

Met ruim 100 parkeerplaatsen en een locatie vlak bij de snelweg is De Koolputten een vlot bereikbare locatie. Even belangrijk zijn hightech uitgeruste ruimtes die we volledig kunnen aanpassen aan de noden van de gasten. Alle ruimtes zijn uitgerust met de nieuwste technologie, airco en verduistering.

De grote feestzaal ademt nog echt de authenticiteit uit van het voormalige steenkoolbedrijf, maar zit intussen in een modern jasje. Achteraan zijn de voormalige opslagplaatsen getransformeerd tot een hip restaurant, bar en feestzaal. Een prima locatie dus voor je personeelsfeest, bedrijfsuitje, workshop, vergadering of teambuilding!

Restaurant met topchef

De chef-kok van het restaurant, Ruben Lamiroy, werd door de Club Gastronomique Prosper Montagné bekroond tot eerste kok van België voor 2021. Hij geeft een creatieve draai aan het klassieke restaurantmenu en tovert buitengewone gerechten op tafel. Neem je graag eerst een kijkje naar de menukaart voor je een tafel reserveert?

Expositiezaal voor kunst

Heb je interesse in kunst, cultuur en geschiedenis? Of zoek je naar een bijzondere activiteit om je uitstap in het Waasland te animeren? De Koolputten Kunstforum, zal je verrassen met wisselende thematische exposities en culturele activiteiten. De tentoonstellingen wisselen driemaandelijks.

Bed en breakfast: 8 kamers

Deze charmante bed and breakfast in Waasmunster beschikt over 8 kamers. Plan je een romantisch weekendje Waasland? Of trek je richting Land van Waas voor zaken? Wat het doel van je trip ook is, deze and breakfast is geschikt voor iédereen en stelt niet teleur.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • De Koolputten

Uitgelicht

Bekijk de socials