Leaderboard BB.gif

De Koolputten: vergaderen op de beste vergaderlocatie van 2022

Bedrijven die vergaderen bij De Koolputten kunnen steeds rekenen op een totaalervaring. In de unieke all-in locatie, te midden van het groen met prachtige zalen, uitstekende infrastructuur en gastronomische keuken, krijg je alles wat je nodig hebt en meer. Om die reden won De Koolputten goud op de verkiezing van Beste Vergaderlocatie 2022’, georganiseerd door Meetings Platform België.

Een succesformule

Deze site heeft een enorm potentieel voor jouw onderneming en bedrijfsevents. Of het nu om een meeting, teambuilding, conferentie of seminarie gaat, elk evenement wordt er tot in de puntjes verzorgd.

Peter Serneels: “De unieke sfeer van onze site is slechts één van onze troeven. Even belangrijk zijn onze goed uitgeruste ruimtes die we volledig kunnen aanpassen naargelang de noden van onze gasten. Van enkele mensen tot een publiek van meer dan 150; ze kunnen allemaal vergaderen in De Koolputten. Al onze ruimtes zijn uitgerust met moderne infrastructuur, airco en verduistering voor productieve en comfortabele werkmomenten, meetings en events.

Het is door deze combinatie dat we de eerste prijs in ontvangst mochten nemen voor de Beste Vergaderlocatie van 2022 tijdens de laatste Meeting Awards.”

Waarom bedrijven hier graag vergaderen

Tijdens de verkiezing van Beste Vergaderlocatie van 2022 brachten veel mensen en bedrijven hun stem uit voor De Koolputten. Maar waarom vergaderen zij er zo graag? We sommen de mooiste reacties op:

  • De Koolputten is centraal gelegen en combineert business en pleasure op een prachtige locatie. Je wordt er steeds gastvrij ontvangen én het eten is bijzonder lekker.
  • De combinatie van een unieke werksfeer in alle rust met culinaire verwennerij is de reden waarom wij met ons bedrijf hier graag vergaderen.
  • Unieke all-in locatie met goed verlichte zalen die voorzien zijn van alle benodigdheden. Bovendien zijn de mensen makkelijk aanspreekbaar en behulpzaam als je vragen hebt.
  • Het personeel is vriendelijk en professioneel. Afspraken worden steeds goed nagekomen. Je merkt aan alles dat zij er écht voor willen gaan.
  • Vergaderen doe je op een toplocatie met lekker eten erbij. Hier voelt werken als ontspannen.

Jouw businessevent ook in De Koolputten?

Denk jij aan deze mooie, moderne locatie voor jouw bedrijfsevent? Twijfel niet langer, veel andere bedrijven gingen je reeds voor.

Zo organiseerden Jaguar Range Rover, Mercedes en Polestar er al presentaties en gaat de meubelbeurs van Passe Partout er jaarlijks door.

Wil jij vergaderen in De Koolputten? Neem dan meteen contact op via onderstaand invulformulier.

Historisch erfgoed als inspirerend kader

Een eventlocatie met een ideale ligging

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en De Koolputten

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • De Koolputten

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials