Vlaamse Post

Marketing

5 redenen waarom je voor Vlaamse Post kiest

Vlaamse Post werd opgericht door drie ondernemingen die hun strepen verdienden in huis-aan-huisbedeling en publishing. Vlaamse Post werkt à la carte of volgens de one-stop-shopformule met ontwerp, drukken en bedeling onder eenzelfde dak. Een ambitieuze groeier met vinger aan de pols op het gebied van offline communicatie.

Diensten

 • Bedeling huis-aan-huisfolders

 • Eén aanspreekpunt

 • Van creatie tot bedelen

 • Drukken

 • Persoonlijke service

 • Bedrijven en overheid

 1. Accurate en flexibele bedeling van huis-aan-huisfolders

Je drukwerk verdient een persoonlijke klantenservice. Betaalbaar, flexibel en milieuvriendelijk. Bij ons geen kleine lettertjes. Per bepaald aantal gram een vaste prijs per stuk.

 1. Van creatie tot en met bedelen

Voortaan kan je bij de Vlaamse Post je drukwerk laten opmaken, drukken én bedelen. Alles onder éénzelfde dak. Eén ervaren aanspreekpunt. Eén leverancier die van wanten weet. Onze ervaren grafici zetten jouw wensen op papier. Onze drukpersen schieten in actie en onze postbodes houden zich startensklaar.

 1. Ook opmaken en drukken

Heb je enkel een graficus nodig? Een creatief brein dat een extra toevoegt aan jouw communicatieplannen? Of zoek je een betaalbare drukker? Ook hiervoor kan je een beroep doen op Vlaamse Post.

 1. No-nonsense en persoonlijk

Zelf hebben we een grondige hekel aan hokjesdenken en bureaucratie. Daarom heb je binnen Vlaamse Post een vaste contactpersoon die meteen beschikbaar is. Samen met jou zoekt hij naar de beste oplossing met oog voor kosten en baten.

 1.  Een communicatiemedium met impact

In vergelijking met andere media scoren huis-aan-huisfolders het beste op geloofwaardigheid, impact en bruikbaarheid. De cijfers spreken voor zich. 85 procent van de mensen lezen daadwerkelijk hun huis-aan-huis reclame. Bij 71 procent van de ondervraagden heeft een folder effect op het aankoopgedrag. Gemiddeld wordt een folder door 2 gezinsleden gelezen en dit gedurende 25 minuten.

www.vlaamsepost.be

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Vlaamse Post
 • Turnhoutsebaan 185
  2970 Schilde
 • 0800 64 400 (gratis vanuit België)

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials