Businezz Booster

Marketing & Sales

Businezz Booster helpt bedrijven te groeien door nieuw commercieel talent aan te trekken, hun (sales) vaardigheden en technieken te ontwikkelen en de digitale transformatie mee te begeleiden. Dit doen we via Sales Recruitment, Coaching & Training, Staffing van Freelance Recruiters en onze Digital Academy.

Diensten

 • Sales recruitment

 • Coaching & training

 • Staffing freelance recruiters

 • Digital Academy

Sales recruitment

Businezz Booster is een collectief van 25 zelfstandige business partners gespecialiseerd in sales recruitment en de actieve headhunting van sterke commerciële profielen in de actieve markt.

Coaching & training van sales skills en technieken

Dit zijn praktijkgerichte opleidingen gericht op de sales skills van jouw commercieel team (sales plan en sales strategie, verkoopgesprek, telefonische prospectie, …).

Advies over de Employerability

Met ons adviestraject ‘Boost your employerability’ richten we ons op het vermogen dat jouw bedrijf heeft om talent aan boord te halen en talent te behouden op lange termijn. Op een objectieve manier analyseren en adviseren we in 3 domeinen: Recruitment Strategy, Candidate Experience en Employee Experience.

Staffing freelance recruiters

Ben je op zoek naar een recruiter met commerciële drive die jou bij een tijdelijke opdracht kan ondersteunen? Businezz Booster begeleid je bij het optimaliseren van je interne sales- en recruitment processen.

Digital Academy

Dit is een e-learning platform en community waar je als ondernemer leert hoe je klanten aantrekt dankzij een sterke online communicatie.

Businezz Booster is je partner in de war for talent

Veel bedrijven hebben vaak wel een goed idee waarrond ze werken (producten en diensten), maar hebben moeilijkheden met de effectieve verwezenlijking ervan. De oorzaak ligt vaak aan de commerciële kant van de organisatie en het werven van nieuwe klanten.

Vinden van sales talent én behouden

Businezz Booster is jouw partner om op korte termijn sales professionals te vinden en ze op lange termijn te behouden. Vanuit onze succesvolle praktijkervaring in sales en sales management bieden we bedrijfsleiders, sales managers en hr managers van kmo’s en grote bedrijven een unieke 360° ondersteuning.

Carrièrepartner voor kandidaten

Voor onze kandidaten is Businezz Booster een carrièrepartner die een grondige analyse maakt van hun talenten, vaardigheden en ambities. Na een grondige screening begeleiden we ze tijdens de selectie van een potentiële nieuwe werkgever en de voorbereiding van het sollicitatiegesprek.

Wat maakt Businezz Booster zo uniek?

 • Trouwe recruitment partner: In het totaalpakket van Businezz Booster is er oog voor detail en goede opvolging. Doordat wij alle bedrijven waarmee we werken, zeer goed kennen, kunnen we een uitstekende inschatting maken of een kandidaat past binnen een bedrijf.
 • Hands-on: omdat Businezz Booster zelf een team van ondernemers is, kunnen ze zich perfect in de plaats stellen van hun klanten.
 • Resultaatgericht: Businezz Booster wil haar taken koste wat kost binnen de afgesproken deadline afleveren.
 • Eerlijk & loyaal: Het gaat bij Businezz niet om ‘zo snel mogelijk’. Ze willen kandidaten echt leren kennen. Ze luisteren naar het carrièreverhaal en denken mee op een open, eerlijke en betrokken manier.
 • Duurzaam: Businezz Booster maakt ruimte voor een goede analyse met het oog op de ideale match op een lange termijn. Ze nemen een adviesrol op, aangevuld met een grondige marktanalyse. Businezz Booster kijkt dus veel verder dan een cv. Ze gaan niet voor de quick wins, maar altijd voor succes op de lange termijn.
 • Flexibel: Zowel naar bedrijven als kandidaten stelt Businezz Booster zich heel flexibel op.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Kantoor Mechelen
 • Kantoor Gent

Uitgelicht

Bekijk de socials