Leaderboard BB.gif

De Koolputten organiseert huisshow voor interieurlabel Passe Partout

Sinds 2021 organiseert de Belgische meubelproducent Passe Partout zijn unieke huisshow in De Koolputten. Als het van oprichter Dirk Steenbeke afhangt, zal dat nog vele jaren zo blijven. “Deze locatie is perfect geschikt om ons stijlvol zitmeubilair te tonen aan de 400 bezoekers van dit evenement. Zij worden bovendien verwend met gedistingeerde gerechten en een uitstekende service”, klinkt het bij de CEO.

Belgische meubels voor de internationale markt

Meubelproducent Passe Partout ontwerpt en produceert al meer dan twee decennia prachtige bankstellen en andere zitmeubels. Sinds 1999 doet het dat vanuit Hongarije. Daar werken vandaag 220 mensen. Op het kantoor in Temse, waar 13 mensen werken, zijn alle ondersteunende diensten van het bedrijf gevestigd.

“Ik richtte het bedrijf op in 1998. Sindsdien hebben we een mooi groeiverhaal geschreven. Ondertussen zijn we actief in België, Nederland en Frankrijk. Maar onze klantenkring breidt zich uit naar steeds meer landen, waaronder Spanje, Portugal, Dubai en Israël.”

Passe Partout organiseert huisshow bij De Koolputten

“Bij Passe Partout presenteren we onze meubels op diverse manieren. We willen daarbij altijd net iets meer bieden en anders doen dan andere spelers”, gaat Dirk verder.

“Zo staan we elk jaar met onze nieuwe collectie op de meubelbeurs in Brussel en hebben we al 20 jaar een vaste stand bij De Woonindustrie in Nederland. Maar we organiseren ook onze eigen huisshow. Dat doen we ondertussen al 2 jaar bij De Koolputten.

Tijdens de huisshow bieden we onze nieuwe collectie aan in een prachtige omgeving, compleet en lekker eten en drinken. We willen dat doen op een originele en kwalitatieve manier want onze huisshow is het moment waarop we onze klanten bedanken voor hun steun en vertrouwen.”

Waarom Passe Partout resoluut kiest voor De Koolputten

Als gerenommeerde meubelproducent, kiest Passe Partout voor De Koolputten voor de organisatie van hun exclusieve thuisshow. Volgens Dirk Steenbeke biedt de site de mogelijkheid om klanten in de watten te leggen en tegelijk het meubilair aan de man te brengen. Een bepalende factor in de keuze van Dirk en zijn team is de verfijnde keuken, vertelt hij.

“De Koolputten een stijlvolle locatie die lekker en gedistingeerd eten serveert. Hierdoor kunnen de klanten van Passe Partout en hun partners culinair genieten terwijl ze de nieuwe collectie ontdekken. Bovendien biedt de Koolputten ook uitstekende slaapgelegenheden aan voor buitenlandse klanten van Passe Partout.

Maar de belangrijkste factor is toch wel de flexibele aanpak en goede service van het team van zaakvoerder Peter Serneels. Zij zijn altijd bereid zijn om mee te denken en ad hoc problemen op te lossen wanneer nodig.”

Wil jij zoals Dirk Steenbeke je klanten of medewerkers verwennen met een stijlvolle en culinaire ervaring. Zoek je een efficiënte partner voor jouw evenementen. Kies dan voor De Koolputten en neem contact op via onderstaand formulier.

Lees ook:

De Koolputten: vergaderen op de beste vergaderlocatie van 2022

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en De Koolputten

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • De Koolputten

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials