Leaderboard BB.gif

De Koolputten: inspirerend werken voor talentvolle werknemers

Maak kennis met Jaweed Ahmadi: een gemotiveerde medewerker van De Koolputten die je vertelt over zijn inspirerende werkervaring bij deze fantastische eventlocatie in Waasmunster. Jaweed is afkomstig uit Afghanistan en begon in november 2018 te werken bij De Koolputten. In dit interview vertelt hij over zijn traject.

Een boeiende start bij De Koolputten

"Toen ik begon te werken bij De Koolputten was dat als kamerpoetser en afwashulp", vertelt Jaweed. "Maar de laatste jaren sta ik steeds meer in de keuken als keukenhulp. Dit was voor mij een geweldige kans om meer te leren over voeding en koken."

Talent management in de praktijk bij De Koolputten

Bij De Koolputten is talent management een belangrijk aspect van het personeelsbeleid. Jaweed is daar het levende bewijs van. Hij werd opgemerkt als een talentvolle werknemer en kreeg de kans om te groeien binnen het bedrijf.

Jaweed kwam immers bij De Koolputten terecht via de zaakvoerder, Peter Serneels. Toen Peter van een zaak in Antwerpen naar Waasmunster trok, vroeg hij Jaweed om hem te volgen. "Het was een goede beslissing om te beginnen werken bij De Koolputten", zegt Jaweed. "Ik krijg hier een goed loon en ik kan nieuwe kansen grijpen."

Een inspirerende werkomgeving

De Koolputten biedt niet alleen nieuwe kansen aan talentvolle werknemers, maar zorgt ook voor een inspirerende werkomgeving waar medewerkers hun passie kunnen ontdekken en ontwikkelen. Dit maakt De Koolputten een geweldige werkplek voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen een baan.

Als we Jaweed vragen wat hij nog graag wil bereiken bij De Koolputten, antwoordt hij: "Ik wil me graag verder verdiepen in het koken. Dit is iets waar ik gepassioneerd door ben geworden en ik hoop dat ik daarover bij De Koolputten nog veel kan leren."

Werken bij De Koolputten: kansen voor talent

Het verhaal van Jaweed bij is een inspirerend voorbeeld van talent management in de praktijk. De unieke zaak in Waasmunster schat haar getalenteerde medewerkers naar waarde en geeft hen ook nieuwe kansen.

Daarover zegt zaakvoerder Peter Serneels nog het volgende: “Als kmo is het belangrijk om te investeren in je werknemers en ze de kans te geven om te groeien binnen het bedrijf. Bij De Koolputten zetten we daar elke dag op in.”

Wil je werken bij De Koolputten of ben je klaar om je te laten verwennen door Jaweed en zijn collega’s? Neem dan meteen contact op via onderstaand formulier.

Lees ook:

De Koolputten organiseert huisshow voor interieurlabel Passe Partout

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en De Koolputten

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • De Koolputten

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials