BluePoint

Meeting & Event Facilities

Bedrijfsevents en coworking in een dynamisch en eigentijds kader!

BluePoint Meet. Work. Tech. zijn vooruitstrevende meeting- en netwerklocaties in Antwerpen, Brussel en Luik. Met 55 event- en vergaderzalen in Antwerpen, Brussel en Luik heb je steeds een geschikte zaal voor jouw evenement van 10 tot 600 personen. Elke zaal is uitgerust met het meest moderne en slimme presentatieapparatuur en audiovisuele hulpmiddelen. Als dochteronderneming van Agoria, de overkoepelende organisatie van technologiebedrijven, garandeert BluePoint de meest innoverende audiovisuele en technologische oplossingen voor al jouw evenementen. Heel recent openden ze zelfs één van de grootse Greenkey opnamestudio’s in Brussel!

Diensten

 • Meeting & networking

  Meeting & networking

 • Catering & event services

  Catering & event services

 • Presentatietools & technische tools

  Presentatietools & technische tools

 • Kantoorruimte & co-working

  Kantoorruimte & co-working

 • Techlounge

  Tech.lounge

 • Congressen & conferenties

  Congressen & conferenties

Compleet uitgeruste zalen voor je volgende meeting of netwerkevent

BluePoint heeft state-of-the-art vergaderzalen en eventruimtes verspreid over Antwerpen, Brussel en Luik. Zo is er steeds een ruimte op maat van jouw zakelijk evenement. De zalen zijn voorzien van alle technologische hulpmiddelen om je event naar een hoger niveau te tillen en indruk te maken op je gasten.

One-stop-shop voor bedrijfsevenementen

Vanuit zijn jarenlange ervaring biedt BluePoint je a tot z ondersteuning bij de planning en organisatie van je zakelijk evenement. Ook op vlak van catering hoef je je geen zorgen te maken. Of het nu gaat om een ontbijt, koffiepauze, lunch of cocktailreceptie, de creatieve (en duurzame) catering ter plaatse maakt alles piekfijn in orde. Zo heb jij geen organisatorische kopzorgen.

Hightech oplossingen voor presentatie en communicatie

BluePoint zet in op de nieuwste technologieën om het maximum uit je evenement te halen. In elke zaal is innovatieve presentatieapparatuur aanwezig, inclusief plug & play-oplossingen voor licht en geluid en draadloze clickshare-technologie die werkt op elke laptop. Brainstorm op papierloze digitale flipovers, vergader efficiënter met videoconferencing of zend je event uit via livestreaming.

Of wat dacht je van de gloednieuwe Greenkey opnamestudio! BluePoint Brussel stelt een state-of-the-art infrastructuur ter beschikking voor de opname en/of uitzending van jouw evenementen, keynotes, interviews, bedrijfsvideo’s enz. Kortom de place to be voor al jouw videoprojecten!

De studio van 100m2 met een stage van maar liefst 70m2, is uitgerust met professionele geluids-, video- en belichtingsapparatuur om aan al uw digitale productie te voldoen. Geen saaie statische achtergronden meer maar indrukwekkende 2D en 3D
Het wordt vervolledigd door een controlekamer, een kleedkamer en een loungeruimte.

Maak indruk met de nieuwste technologie.

 

Flexibele kantoorruimtes en co-workingplekken

Zoek je een kantoorruimte in Brussel, Antwerpen of Luik? Wil je geen zorgen op vlak van organisatie en onderhoud van je kantoor? BluePoint beschikt over de perfecte ruimte voor je onderneming en biedt je graag een oplossing op jouw maat: van een virtueel kantoor, over co-working spaces en flexdesks tot kleine of grote kantoorruimtes die je voor korte of lange termijn huurt. Er zijn talloze ondersteunende diensten, zoals een centrale receptie, restaurant, IT- en printdiensten, technische ondersteuning …

Inspirerende co-working en networking voor creatieve tech-ondernemers

Tech.Lounge biedt startups, creatieve ondernemers, tech-ontwikkelaars en zelfstandigen een atmosfeer waarin hun ideeën kunnen groeien, ondersteund door technologie. Het is een co-working space met een veelvoud aan omgevingen om apart of in team te werken of te vergaderen. In de Brainstorm Arena kan je brainstormen in een hightech setting met je team, waarna je ontspant en netwerkt in de lounge, bij de biljardtafel of aan de foodtruck.

 

Congressen en conferenties zonder zorgen

De ervaring van BluePoint op het vlak van evenementen is schaalbaar van een kleine vergadering tot een groot congres. Ook op vlak congressen, conferenties of productvoorstellingen zorgen ze voor een indrukwekkende ervaring, van locatie, over presentatieapparatuur tot catering. Alle locaties van BluePoint zijn centraal gelegen, gemakkelijk toegankelijk en beschikken over een ruime ondergrondse parking.

Op zoek naar een locatie voor je volgende zakelijk evenement, een vergaderruimte, een flexibele werkplek of een kantoorruimte? BluePoint heeft beslist een ruimte die bij je past, zodat jij je zorgeloos op je groei kunt concentreren. Bezoek de website van BluePoint of vraag meer informatie aan via het formulier.

Meer weten?

Bluepoint

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • BluePoint Antwerpen
 • BluePoint Brussels

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials