KMOdynamoo

Contentmarketing

KMOdynamoo: Get your story out!

Contentmarketing

KMOdynamoo is een contentcommunicatiebureau in Lier dat van jouw bedrijf, dienst of product een icoon maakt. Wil je nog meer van je laten spreken? Meer webbezoekers of directe leads? KMOdynamoo ontwikkelt jouw crossmediale aanpak met focus op content en conversie.

Diensten

  • Contentcreatie

  • Custom made communicatie

  • E-mailcampagnes

  • Mediabeheer

  • Zoekmachineoptimalisatie SEO

KMOinsider

Tien keer per jaar kruipt het KMOinsider magazine, uitgegeven door KMOdynamoo, in de huid van ondernemers. Met echte verhalen geschreven op maat van de kmo’er.

Realisatie product- en corporate magazines

Van concept tot redactie, van grafische vormgeving tot druk, van personalisatie tot verzending. KMOdynamoo focust op de kwaliteit van je magazine en integreert het binnen de bestaande huisstijl en contentstrategie.

Online contentcreatie

Unieke en vindbare content is onmisbaar voor online succes. Een strategisch contentplan, de creatie van social media berichten of een opvallende landingspagina zijn gesneden koek voor onze content specialisten.

Mediabeheer

Online adverteren is de perfecte manier om snel en gericht de online doelgroep te bereiken. KMOdynamoo begeleidt je bedrijf op weg naar succesvol adverteren op Google Adwords, LinkedIn, Facebook en Twitter. Je resultaat: meer naamsbekendheid en meer conversie.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Met deze dienst nemen we je website onder de loep en bouwen we aan een site die niet alleen goed vindbaar is via zoekmachines zoals Google, maar ook scoort op de punten die voor jou belangrijk zijn. Met een online marketingplan op maat, inclusief duidelijke kpi’s & doelen, stippelen we een stappenplan uit naar online succes.

E-mailing campagnes

Ervaar de impact van marketing automatisatie op je doelgroep. Wij maken je e-mailing op in Budget Mail, een tool met uitgebreide mogelijkheden in rapportage en segmentatie. Wij zorgen voor goed design en analyseren je mailings.

Custom made communicatie

  • Copywriting: Een professionele pen legt je verhaal vast. Messcherpe teksten worden aangepast om online te zetten of vertaald naar brochures of andere communicatiemiddelen.
  • Huisstijl: Ons team van grafisch vormgevers begeleidt je onderneming bij de ontwikkeling van een passende huisstijl.
  • Fotografie : een topfotograaf legt je medewerker(s), product of dienst op de gevoelige plaat vast en denkt mee over het juiste verhaal en invalshoek.
  • Video: een video trekt net dat tikkeltje meer aandacht en versterkt het verhaal achter je onderneming.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • KMOdynamoo

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials