Leaderboard BB.gif

Een origineel personeelsfeest organiseer je bij De Koolputten

De Koolputten is een historische ontmoetingsplek omringd door een prachtige groene omgeving. Je vindt er uitstekende, moderne zalen en een verfijnde, gastronomische keuken. Zaakvoerder Peter Serneels benadrukt dat De Koolputten de ideale locatie is voor bedrijven die een origineel personeelsfeest op het oog hebben.

Historische locatie + modern comfort = origineel personeelsfeest

De Koolputten is een gerestaureerde erfgoedsite met een rijke geschiedenis en een moderne uitrusting voor zakelijke evenementen. Deze bijzondere locatie in het groen biedt een inspirerende en authentieke omgeving voor een origineel personeelsfeest. Volgens Peter Serneels is de site zelf de grootste troef van het bedrijf.

"Je komt immers niet elke dag in een piekfijn vernieuwde en gemoderniseerde erfgoedsite te midden van het groen. Waar anders vind je nog een locatie, zo rijk aan geschiedenis, rust en cultuur?"

Centrale gelegen en uitstekend bereikbaar

De Koolputten is niet alleen een prachtige erfgoedsite, maar ook uitstekend gelegen. Je vindt deze unieke locatie vlakbij Antwerpen, Gent en Brussel en ligt op enkele minuten van de snelweg E17. Je medewerkers kunnen makkelijk met de auto afzakken en die ook gratis parkeren.

“We beschikken over honderd gratis parkeerplaatsen. Ook dat maakt van ons de ideale plek om een origineel en inspirerend personeelsfeest te organiseren. Je wil je medewerkers immers zo veel mogelijk comfort bieden", aldus Peter.

Gastronomisch genieten en luxueus overnachten

Een origineel personeelsfeest bij De Koolputten is niet compleet zonder de verfijnde, gastronomische keuken van Chef Nick Dapper en zijn team. De creatieve Europees-Aziatische keuken werd bekroond met een mooie 13/20 in Gault&Millau en gebruikt verse producten van topkwaliteit.

Maar wist je ook dat je jouw bedrijfsevenement kan combineren met een luxueus verblijf in een van de acht kamers van De Koolputten? Zo kunnen jouw gasten genieten van een complete ervaring en hoeft niemand na afloop van het feest nog naar huis te rijden.

Organiseer een onvergetelijk en origineel personeelsfeest bij De Koolputten

Ben je op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor jouw bedrijfsfeest? Dan is De Koolputten de ideale plek. Met een rijke geschiedenis, een prachtige groene omgeving, een uitstekende bereikbaarheid, een gastronomische keuken en luxueuze overnachtingsmogelijkheden biedt deze erfgoedsite alles wat je nodig hebt voor een origineel personeelsfeest.

Neem contact op met via onderstaand formulier en begin vandaag al aan het perfecte feest voor jouw medewerkers.

Lees ook:

De Koolputten: vergaderen op de beste vergaderlocatie van 2022

Historisch erfgoed als inspirerend kader

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en De Koolputten

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • De Koolputten

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials