Leaderboard BB.gif

De Koolputten viert vijfjarig bestaan

Sinds 2017 is De Koolputten dé plek bij uitstek voor stijlvolle business events, tentoonstellingen, gastronomisch tafelen en luxueuze overnachtingen in het Waasland. Op een unieke historische site, te midden van het groen kan je uitstekend werken, netwerken en vergaderen. Ook voor teambuildings ben je er op de juiste plaats.

Geen wonder dat de zaak van Peter Serneels en zijn team op 5 jaar tijd uitgroeide tot enorm succes. Om dit te vieren lanceren ze het boek 5 Jaar De Koolputten, een collectors item dat het mooie verhaal van deze unieke plek eer aandoet.

5 jaar De Koolputten in een prachtig boek

“Volgende maand vieren we het vijfjarig bestaan van De Koolputten”, vertelt Peter Serneels trots. “Uiteraard kunnen we dat niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Deze site vertelt een rijk, historisch verhaal. Sinds 2017 voegen wij daar een mooi, nieuw hoofdstuk aan toe. Dat vroeg om een uniek tijdsdocument, een boek dat vertelt waar we vandaan komen, waar we staan en waar we naartoe gaan. We kozen voor een unieke, kwalitatieve uitgave dat een echt collectors item zal worden. Op 18 september tonen we het boek voor het eerst aan het grote publiek.”

De Koolputten heeft alles voor jouw bedrijf

Wil je samen met je medewerkers productief aan de slag in een inspirerende omgeving? Of wil je je zakenrelaties ontvangen op een unieke plek? De Koolputten heeft alles wat je nodig hebt.

Peter Serneels: “De Koolputten heeft een groot potentieel voor ondernemingen. Zij kunnen bij ons terecht voor vergaderingen, conferenties, seminaries, workshops, noem maar op. Onze goed uitgeruste en polyvalente ruimtes kunnen we volledig naar wens van onze klanten aanpassen. Zij hebben er toegang tot de beste infrastructuur, van beamers en click & share tot airco en verduistering.

Ook voor teambuildings heeft de Koolputten alles in huis. We zijn bovendien uitstekend gelegen: in de natuur maar ook vlakbij Antwerpen, Gent en Brussel en op enkele luttele minuten van de snelweg E17. De honderd parkeerplaatsen krijg je er gratis bij.”

Culinaire parel in het Waasland

Na een dag hard werken, wil je natuurlijk lekker eten. Ook dat kan in De Koolputten, benadrukt Peter.

“Onze keuken heeft zich in vijf jaar tijd ontpopt tot een culinair pareltje in het Waasland. Gedurende de week serveren onze chef Nick en zijn team een lunchmenu voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Voor wie iets uitgebreider wil dineren hebben we een menu van 4, 5 of 6 gangen die we iedere zes weken wijzigen.”

Meerdaagse bedrijfsevents met overnachting

“We zien steeds vaker dat bedrijven kiezen voor een meerdaags bedrijfsevenement bij De Koolputten. Zij verkiezen onze B&B tegenover één van de vele hotels in de omgeving. De ligging, de rust en het authentieke karakter van onze site spelen een grote rol in deze keuze.

Bedrijven met kleine teams die op zoek zijn naar een combinatie van meetings met teambuildings, gastronomisch dineren en een heerlijk rustige overnachting, vinden bij ons de perfecte oplossing.

Ik geloof er sterk in dat de unieke combinatie van ons aanbod ook de volgende 5 jaar en de vele die erop volgen een schot in de roos zullen zijn!”

Wil jij een exemplaar van het boek 5 Jaar De Koolputten? Of wil je een bedrijfsevent organiseren of lekker dineren? Laat dan van je horen via onderstaand invulformulier.

Lees meer:

Historisch erfgoed als inspirerend kader

Een eventlocatie met een ideale ligging

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en De Koolputten

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • De Koolputten

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials