Kim Valgaeren

Operations manager

Kwaliteitsvolle nascholingen code 95 én opleidingen voor beroepschauffeurs, maar ook veiligheidstrainingen en opleidingen mobiele arbeidsmiddelen.

Over mij

Binnen deze groep zet ik mezelf al 10 jaar in om onze dienstverlening steeds kwaliteitsvol te houden en te optimaliseren. Dankzij mijn bachelor-diploma "interieurvormgeving" (Thomas More Mechelen) kan ik creatieve oplossingen uitwerken. Sinds 1,5 jaar heb ik de overstap gemaakt naar het Trainingscentre waar ik intussen als operations manager werkzaam ben.

Wij helpen u graag verder en ondersteunen uw bedrijf zodat we opleidingen op maat kunnen voorzien. Eveneens ligt onze sterkte erin dat wij onze klanten administatief een goede ondersteuning bieden én zij met alle vragen omtrent wetgeving, rijbewijzen, opleidingen, subsidies,.... bij ons terecht kunnen.

WE'RE HAPPY TO HELP!

Over mijn bedrijf

EXPERT IN OPLEIDING OMTRENT ALLE RIJBEWIJZEN!

Kempisch Trainingscentre is een opleidingcentrum gespecialiseerd in nascholingen vakbekwaamheid code 95 voor beroepschauffeurs alsook in veiligheidstrainingen. Het Trainingscentre is een onderdeel van de groep "Kempische Autorijscholen". Hierdoor hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring in het geven van opleidingen voor alle rijbewijzen.

Ons team bestaat uit docenten met praktijkervaring én kennis. Zij doceren de lessen met passie voor het vak! Verder hebben wij nog bekwame accountmanagers en bedienden die onze klanten in alle facetten bijstaan. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel!

WE GO THE EXTRA MILE!

 

 

Updates van Kim

Events van Kim

Stel een vraag
aan Kim

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials