BODET: nauwgezet registreren om flexibiliteit te faciliteren

Een gebruiksvriendelijke en veelzijdige tikklok blijkt een niet te verwaarlozen wapen in de War for Talent. Bodet krijgt steeds meer vragen van werkgevers én werknemers, die in de tikklok van de nieuwe generatie vooral een handig hulpmiddel zien. De moderne tikklok mag rekenen op een bijzonder positieve perceptie. Het is een innovatief instrument dat kwaliteitscontrole faciliteert, met voordelen voor werkgever en werknemer.

Meetbare maatoplossingen

Bij het schrijven van de software is HR/Facility een belangrijke component. Bodet wil optimalisering van arbeid koppelen aan een maximaal welbevinden van alle betrokken partijen.

De tikklok zorgt ervoor dat mensen meer vrijheid hebben om te bepalen wanneer ze hun werk doen. Die vrijheid verlaagt de stress en verhoogt de tevredenheid aanzienlijk. Om hun bedrijf optimaal te runnen, gaan werkgevers steeds meer flexibiliteit gunnen.

Door een nauwgezette registratie van de uren, vermijd je dat werknemers elkaar gaan begluren.

Flexibiliteit én collegialiteit zijn dankzij de tikklok perfect verenigbaar.

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan

Bodet zorgt ervoor dat dat spreekwoord een andere betekenis krijgt. Dankzij het systeem krijgen mensen opnieuw meer vat op hun tijd, niet omgekeerd.

We koppelen registratie aan heel wat andere factoren en brengen die data in real time. Op die manier heeft een werknemer altijd een duidelijk beeld van bijvoorbeeld zijn doelen en kan hij zijn ritme daarop afstemmen.

Ook de werkgever kan op die manier te allen tijde het overzicht behouden.

De app: veelzijdig en rap!

De app is bijzonder polyvalent en efficiënt. In een gepersonaliseerde omgeving kan je bijvoorbeeld perfect je vakantiesaldo bekijken. Nog dagen tegoed? Even swypen en je aanvraag zit bij het diensthoofd. Dankzij de overzichtelijke structuur van de app, die aangepast is aan de ergonomie van elk toestel, heeft een leidinggevende heel veel nuttige info binnen handbereik.

Die informatie vormt een betrouwbare basis om een concrete vraag snel en accuraat te beantwoorden.

De applicatie werkt ook op locatie

De app is uitermate geschikt voor mobiele tijdsregistratie. Werknemers die op locatie werken -zoals werfleiders-hebben veel mogelijkheden via de app. Ze loggen in, het systeem registreert de tijd en de geolocalisatie en de werknemer geeft ter plekke in waarmee hij bezig is. Door een projectnummer en een klantnummer op te geven, beschikt men op het thuisfront in real time over alle (facturatie)gegevens.

Een openbaring voor heel wat sectoren

Al de toepassingen van Bodet zijn aangepast aan de wetgeving en zijn strikt conform elk type cao. We hebben ook lang en duurzaam geïnvesteerd om de rechtspositieregeling te integreren, waardoor we een ideale partner zijn voor gemeentebesturen. Naast privéklanten hebben we ook een aanzienlijke portefeuille in de openbare sector.

Bekijk de socials