Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Toegangscontrolesysteem ook betaalbaar voor kleinere kmo’s

HR

Een toegangscontrolesysteem is vandaag ook weggelegd en betaalbaar voor kleinere bedrijven en voor particulieren. “Doordat we oplossingen hebben die gebaseerd zijn op cloudbased technologie en die batterij gevoed zijn”, legt Eric Beling, project manager bij Salto Systems uit.

Salto Systems is een Spaans bedrijf dat 20 jaar geleden opgericht werd door een team van 14 mensen. Mede door enkele acquisities telt het bedrijf vandaag wereldwijd 1.250 medewerkers. Salto Systems is fabrikant en ontwikkelaar van toegangscontrolesystemen op buiten- en binnendeuren, lockers en kastjes, poorten, hangsloten,… De oplossingen zijn bekabeld en/of batterij gevoed en server- of cloudbased.

“We hebben met andere woorden een oplossing voor elke deur of deurtje in uw bedrijf, kantoor of woning”, stelt Eric Beling.

Cloudbased toegangscontrolesysteem

De project manager ziet duidelijk een trend naar cloudbased oplossingen: “Onze cloudbased systemen zijn heel flexibel. Het voordeel is dat je geen netwerkinfrastructuur en servers moet installeren en geen beveiliging daarvoor dient te voorzien. Wij zorgen voor de security en we kunnen in dat verband een ISO14000 certificaat voorleggen.

Smartphone, badge, pincode

Toegang verlenen kan je met een smartphone, en/of met een badge en of een pincode. “Je smartphone wordt meer en meer de ‘sleutel’ van de toekomst, ook voor het openen van een hotelkamer bijvoorbeeld, en straks zullen we er ook onze auto mee kunnen starten. De applicaties zullen niet meer te tellen zijn.”

Residentiële toegangscontrole

Salto Systems ziet zijn oplossingen ook meer en meer voor residentiële toepassingen gebruikt worden, in appartementsgebouwen, serviceflats, woonzorgcentra, maar ook bij particulieren.

Salto Systems


“De mogelijkheden zijn heel uitgebreid. Zo kan je bijvoorbeeld je poetsvrouw, de klusjesman of de pakjesbezorger via je smartphone of via een pincode toegang verlenen tijdens je afwezigheid. Je kan er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat je medewerkers tijdens het weekend geen toegang hebben tot je bedrijf. Verliest een van je medewerkers zijn smartphone, en dus ook de ‘sleutel’ van je bedrijf, dan kan je die ‘sleutel’ heel eenvoudig en snel blokkeren.”

De oplossingen van Salto Systems kan je ook koppelen aan je tijdsregistratie- of aanwezigheidssysteem.

Meer info? Contacteer Salto Systems.

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials