Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Wat is het voordeel van draadloze toegangscontrole?

HR

Ook op het gebied van toegangscontrole, zet de digitale transformatie zich door. SALTO Systems stond mee aan de wieg van de cloudbased toegangscontrole en groeide sindsdien uit tot een toonaangevende leverancier van Keys-as-a-Service. Volgens marketingmanager Eric Beling liggen de softwarebeheersystemen, cloud-basedoplossingen en mobiele applicaties van SALTO Systems binnen handbereik van elke kmo.

Innovatie zit in het dna van SALTO Systems. Reeds in 2001 introduceerde de Spaanse onderneming de SALTO Virtual Network SVN data-on-card-technologie en geavanceerde batterijgevoede, draadloze, elektronische intelligente deursloten. Vandaag geldt ze als een wereldwijde marktleider op het gebied van intelligente elektronische toegangscontrole-oplossingen. Geavanceerde technologie die ook is weggelegd voor kleinere kmo’s.

Digitale sleutels

“Wij leveren betrouwbare draadloze oplossingen voor toegangscontrole met de focus op veiligheid, gebruiksgemak en betaalbaarheid,” aldus Eric. “Het systeem werkt draadloos en zonder mechanische sleutels.” Dat is mogelijk dankzij de data-on-card-technologie, waarmee je data kan uitwisselen met een smartphone of badge. In combinatie met een netwerk aan offline deurbeslagen kan je 24/7 wie je wilt wanneer je wilt toegang verlenen tot bepaalde ruimten in je bedrijf: werknemers, bezoekers, leveranciers, klanten… Ook het gebruik van een pincode is trouwens mogelijk.


Waarom kiezen voor draadloos?

Sleutels kunnen breken, gekopieerd worden, verloren gaan… Aan het vervangen van sloten hangt een hoog prijskaartje. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor de eenvoud en de betrouwbaarheid van intelligente toegangscontrole. Je kan de toegangscontrolesystemen integreren in je gebouwbeheersysteem (GBS) en koppelen aan alarm- en videobewaking. De oplossingen lenen zich voor retailers, kleine en grotere kmo’s in uiteenlopende sectoren. “Onze systemen zijn flexibel en schaalbaar, ze groeien mee met de behoeften van het bedrijf.”

Complexe technologie, eenvoudig in gebruik

Salto Systems adviseert de optimale oplossing in functie van de specifieke behoeften, het gebouw, de budgettaire mogelijkheden en de technische haalbaarheid. “Wij beheersen elke technologie: serverbased en cloudbased, online, wireless online en offline, bekabeld en batterijgevoed, online applicaties… We selecteren en combineren de toepassingen om tot het beste resultaat te komen. Maar steeds zonder toegevingen op het gebied van zekerheid, gebruiksgemak en flexibel beheer.”

Een vertrouwensrelatie op de lange termijn

Betrokkenheid, flexibiliteit, integriteit en vertrouwen vormen de kernwaarden van SALTO Systems. De onderneming streeft naar langetermijnrelaties met eindgebruikers, klanten, partners, medewerkers en leveranciers. “Onze service eindigt niet bij de levering van onze producten, technologieën en diensten. Wij denken mee met onze klanten, houden de vinger aan de pols van hun evoluerende behoeften en blijven baanbrekende oplossingen ontwikkelen om eraan tegemoet te komen.”

Kijk je uit naar een partner voor de intelligente toegangscontrole van jouw zaak of kmo? Aarzel dan niet en neem contact op met SALTO Systems.

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials