Ann Rens

Zaakvoerder

HR Generalist met meer dan 20 jaar ervaring in alle facetten van personeelsbeleid

 

Over mij

Als KMO op zoek naar een partner, die samen met jou je personeelsbeleid bekijkt en je organisatie ondersteunt met praktische oplossingen die echt werken?

Merk je dat je vaak geconfronteerd wordt met vragen als:

  • Waar moet ik aan denken als ik personeel ga aanwerven?
  • Is mijn arbeidsreglement nog in orde?
  • Hoe kan ik mijn loonadministratie beter organiseren?
  • Wat kan ik doen rond afwezigheid van mijn medewerkers?
  • Zijn onze functioneringsgesprekken nog motiverend?
  • Waar moet ik op letten als ik overga tot ontslag?

Gezien mijn ruime ervaring als HR Generalist zorg ik voor een hands-on én werkbare oplossing voor al je HR vragen. Je kan bij mij terecht voor HR advies, on the job training van je HR medewerkers, individuele coaching voor je medewerkers rond stress en bij werkhervatting na landgruige afwezigheid en voor workshops/opleiding om je medewerkers en leidinggevende beter te leren omgaan met stress. Zie meer op https://www.popconsult.be/praktische-oplossingen-personeelsbeleid-voor-je-kmo

Over mijn bedrijf

POP Consult staat voor  ‘Praktische Oplossingen Personeelsbeleid’ met één specifieke focus: elk talent in je organisatie aanwezig en duurzaam inzetbaar houden.

'Hoe de organisatiedoelsen gerealiseerd krijgen, hoe het werk gedaan krijgen in tijden van krapte op de arbeidsmarkt', dat is de uitdaging waar alle organisaties voor staan.  

Aandacht hebben voor  aanwezigheid en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers wordt des te belangrijker. 

Duurzaam inzetbaarheid van medewerkers dat betekent medewerkers die zich goed voelen in hun vel en fit zijn in hun hoofd. Zo blijven medewerkers langer met meer goesting aan de slag. En u als werkgever voorkomt op die manier stress, burn-out en lichamelijke klachten, niet toevallig de top drie oorzaken van afwezigheid op het werk.

En aandacht hebben voor aanwezige en duurzaam inzetbare medewerkers dat zit volgens mij in elk steentje van je personeelsbeleid, gaande van aanwerving, onthaal, arbeidsreglement, payrolladministratie, functioneringsgesprekken, verzuimbeleid en zelfs in je ontslagbeleid.

POP Consult, uw partner om elk talent in uw organisatie aanwezig te houden en duurzaam in te zetten, van A tot Z of: van Aanwerving tot Ziekteverzuim.

Updates van Ann

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Ann

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials