Bert Vandebuerie

Founder Connexi

Brengt ondernemers samen in een vertrouwd kader om zo hun grootste uitdagingen te overwinnen. 

Over mij

Een bedrijfsleider die zijn persoonlijke en business uitdagingen durft te benoemen, legt de basis om succesvol te ondernemen. Dat is mijn absolute overtuiging.

Ik geloof dat je het meest groeit, als persoon én als bedrijf, door openlijk hulp te durven vragen aan gelijkgestemde collega's in een vertrouwelijke setting. Het resultaat is directe en respectvolle feedback die zorgt voor vernieuwde energie om verder te ondernemen.
 

Over mijn bedrijf

Connexi, gevestigd in Lochristi, is een onafhankelijke community van ondernemers die elkaar helpen in het overwinnen van hun grootste uitdagingen via interactieve, actiegerichte concepten. Het platform is gericht op ondernemers die minimum 5 jaar actief zijn en werd in 2015 opgericht door Bert Vandebuerie. Inmiddels bestaat het team uit 3 medewerkers en Bert als oprichter. 

 

Ondernemers en bedrijfsleiders worden samengebracht in een jaartraject dat bestaat uit meerdaagse sessies. omdat Connexi gelooft dat het goed is om af en toe mentaal te deconnecteren door enkele dagen uit de dagelijkse werkelijkheid van jouw bedrijf te stappen, kan je veel beter mentaal deconnecteren. De meerdaagse setting zorgt er ook voor dat het makkelijker wordt om een vertrouwelijke omgeving te creëren, waarbij zowel persoonlijke als business uitdagingen kunnen gedeeld worden. Connexi begeleidt ondernemers en bedrijfsleiders door een vertrouwelijke omgeving te creëren waarbij zowel persoonlijke als business uitdagingen kunnen gedeeld worden. CEO’s van bedrijven zoals Jonas Deprez (Daltix) Aelbrecht Van Damme (The Harbour), Charline Leroi (Autoglass Clinic), Thijs Claes (Daddy Kate), Daan De Wever (Destiny), Tom Bogaert (Only Humans) en Ellen Sano (Yuki) geloven in deze opzet en zijn actief lid van Connexi. 

Voor meer informatie: www.connexi.eu

Updates van Bert

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Bert

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials