Bedking Ergopolis

HR

Gezond op het werk

Bedking Ergopolis is met een toonzaal van meer dan 3.500 m2 de grootste speciaalzaak in België inzake ergonomisch zit- en slaapcomfort. Je vindt in Boortmeerbeek eveneens een totaalassortiment van slaapkamermeubilair. Tevens vind je er een afdeling zit- en slaapcomfort met een Ergopolis testcentrum voor ergonomische zit- en slaapsystemen. Bij Bedking Ergopolis kan je ook terecht voor HEPA-luchtreinigers en coronatafels.

Diensten

  • Ergonomische kantoorstoelen

  • Luchtreinigers HEPA-filter

  • Ergonomische slaapsystemen

  • Coronatafel

Zaakvoerder Pascal Mannekens is kinesitherapeut, ergonomisch adviseur, auteur en wetenschappelijk onderzoeker. Hij leidt dit familiebedrijf dat zijn ouders Philippe Mannekens en Christiane Traen in 1984 oprichtten. Zowat de helft van het personeel is paramedicus, waaronder enkele kinesitherapeuten.

Ergopolis: ergonomisch zitten en slapen

De zit- en slaapmeubelen van Bedking Ergopolis zijn ontwikkeld op basis van de ergonomische principes rond gezond zitten en slapen. Het eigen private label Ergopolis® ontwerpt samen met paramedici en ingenieurs een grote variatie aan zit- en slaapsystemen.

Gezond slapen vermijdt rugklachten

Rugklachten treffen een groot deel van de Westerse bevolking. Het Ergopolis® slaapsysteem bestaat uit zelf ontwikkelde wetenschappelijk onderbouwde producten die een gepersonaliseerd slaapcomfort verzekeren. Slapen op een goed bed is de beste garantie voor een gezonde slaap!

Gezonde lucht op kantoor en thuis: luchtreinigers met HEPA-filters

Bedking biedt verschillende merken van luchtreinigers aan. De nieuwe generatie is uitgerust met antivirale coatings en HEPA filtratie (High Efficiency Particulate Air). Deze toestellen verwijderen de vervuiling uit je kantoor en huis, zoals virussen (ook het coronavirus!), bacteriën, schimmels en ongewenste geuren.

Ergopolis Distribution (zusteronderneming) is distributeur van het Zwitserse merk Aeris, dit zijn luchtreinigers gebaseerd op medische filtratie met behulp van HEPA 13 en HEPA 14 filters.

Coronatafel als preventie tegen Covid-19

Pascal Mannekens is uitvinder van de coronatafel, die onderaan is uitgerust met een luchtreiniger. Dankzij deze luchtreinigers wordt de ademwolk door de luchtstroom uit de tafel afgebogen naar boven, waar de wolk zich mengt met de daar aanwezige lucht. De vuile lucht wordt met andere woorden onder de tafel aangezogen, waarna de tafel zuivere lucht uitblaast. Deze coronatafels zijn een belangrijke bijkomende preventieve bescherming tegen alle vormen van polluenten zoals bacteriën, virussen, fijn stof en rook.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Bedking Ergopolis

Uitgelicht

Bekijk de socials