Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Ergonomisch slapen: slaapergonomie voor een dag vol energie

We brengen ongeveer een derde van ons leven in bed door. Dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven, weten we allemaal, maar helaas is er minder bewustzijn over hoe we dat moeten aanpakken. Bedking kan bogen op meer dan drie decennia expertise en is dé Belgische referentie om het juiste slaapsysteem te kiezen. Vanuit een individuele invalshoek biedt Bedking optimale oplossingen voor ergonomisch slapen.


Pascal Mannekens: dé man om met kennis van zaken de juiste keuzes te makenMet bedrijfsleider Pascal Mannekens heeft Bedking-Ergopolis een échte expert aan het roer. Pascal is Master in de Revalidatiewetenschappen. Zijn thesis werd opgepikt in het medische milieu en verscheen als ‘Rug en Bed’ in boekvorm. Later publiceerde hij bij Lannoo het internationale referentiewerk ‘Rust voor je rug’. Die wetenschappelijk verantwoorde visie op het belang van een ergonomische (slaap) houding vormt ook de ‘ruggengraat’ van de Bedkingfilosofie.Meten is weten: een wetenschappelijke analyse alvorens te kiezen

”Rugklachten treffen het merendeel van de westerse bevolking. Ergonomisch liggen is de basis voor een gezonde slaap en een dito leven. Het juiste bed is dan ook levensbelangrijk, maar te vaak berust de keuze voor een bed op los zand. Met een wetenschappelijke werkwijze en gedegen raad op maat biedt Ergopolis een betrouwbare basis bij de keuze voor een solide slaapsysteem. Een bodyscan meet al je lichaamsvormen. Aansluitend meten we op het rugmeetbed de ondersteuning van de wervelzuil in rug- en zijlig.”

Raad op maat voor ergonomisch slapen: objectieve ondersteuning door geschoolde professionals

“Door diverse data te analyseren, kunnen we de keuze voor het juiste slaapsysteem grotendeels kanaliseren. Onderling overleg is een ander essentieel element. Onze passionele ploeg bestaat uit ergonomische experts. Die kinesisten en slaapspecialisten gaan met en voor de klant op zoek naar een optimale oplossing die ergonomisch slapen garandeert. In een dynamische dialoog komen parameters als hardheid, vochtregulatie, warmte-isolatie en onderliggende gezondheidsproblemen aan bod. Door rekening te houden met persoonlijke parameters en objectieve onderzoeksresultaten leveren onze adviseurs maatwerk. Bedkingklanten kunnen rekenen op gepersonaliseerd advies dat echt als gegoten ‘ligt’.


Een ijzersterk eigen merk: Ergopolis verenigt topkwaliteit en flexibiliteit


”Al tijdens mijn studies merkte ik dat er te weinig afdoende antwoorden waren op de veelgestelde vraag naar een efficiënt ergonomisch slaapsysteem. Geschraagd door de inpandige expertise, beslisten we om voor een eigen merk te kiezen met de intentie om het anders en beter te doen. Het gepatenteerde gamma van Ergopolis biedt een totaalaanbod van topkwaliteit. Neusje van de zalm is de Ergopolis 20, een ergonomische lattenbodem die zich met talloze troeven onderscheidt. De gepatenteerde, ergonomisch regelbare lathouders staan garant voor een veelzijdige functionaliteit en ongekende flexibiliteit. Door het feit dat ze zowel in de hoogte als zijdelings verstelbaar zijn, evolueren ze mee met de noden van de klant. Zowel in de schouderzone als in de middenzone combineert de Ergopolis 20 optimale ondersteuning met maximaal comfort. Talloze individuele instelmogelijkheden bieden ook soelaas voor niet-ruggelateerde klachten zoals spataders en reflux. De exclusieve Ergopolislijn biedt ook matrassen en hoofdkussens. Ergopolis geniet naam en faam als een van de meest solide slaapsystemen in het ergonomische topsegment.”

Op het lijf geschreven: ergonomisch slapen is steeds ‘menselijk maatwerk’

“Naast het eigen gamma biedt Bedking nog een ruime, kwalitatieve keuze in personaliseerbare producten. Rekening houden met de wetenschap dat iedere mens anders is geschapen is dé basis voor ergonomisch slapen.”

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Bedking Ergopolis

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Bedking Ergopolis

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Nexus Pursuit

  • Effectis

Bekijk de socials