Elke Fleurackers

Marketing & Communication Manager bij Axis Group

Als leergierig persoon ben ik graag op de hoogte van de laatste digitale trends en evoluties op de arbeidsmarkt.
Ik hou me dagelijks bezig met interne en externe communicatie binnen Axis Group & coördinatie en implementatie van de marketing strategie.

Over mij

Ik deed verschillende ervaringen op als HR medewerker en maakte nadien de omschakeling naar een MarCom functie binnen de HR sector.
De taken van HR en Marketing/Communicatie lopen regelmatig door elkaar; Het is boeiend hoe ze elkaar beïnvloeden en tevens een fijne uitdaging om ze goed op elkaar af te stemmen. HR, Marketing & Communicatie gaan tenslotte hand in hand.

Over mijn bedrijf

Axis Goup, trusted HR advisor actief in de Belux, met bijna 25 jaar op de teller en gespecialiseerd in het rekruteren van profielen in volgende sectoren: insurance, banking, finance, legal, asset & wealth management, admin, European affairs & HR.

Met een doorgedreven expertise en een uitgesproken passie voor HR maken wij dagelijks de perfecte match tussen werknemer en werkgever. We have the power to change lives.

Wij bieden een allround HR-dienstverlening op maat afhankelijk van de actuele noden. Je kan bij ons terecht voor selectie, rekrutering, outsourcing, payroll, training, coaching & hr advice.

Updates van Elke

Stel een vraag
aan Elke

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials