Elke Fleurackers

Marketing & Communication Manager bij Axis Group

Als leergierig persoon ben ik graag op de hoogte van de laatste digitale trends en evoluties op de arbeidsmarkt.
Ik hou me dagelijks bezig met interne en externe communicatie binnen Axis Group & coördinatie en implementatie van de marketing strategie.

Over mij

Ik deed verschillende ervaringen op als HR medewerker en maakte nadien de omschakeling naar een marcom functie binnen de HR sector.
De taken van HR en Marketing lopen regelmatig door elkaar, boeiend is hoe ze elkaar beïnvloeden en een fijne uitdaging om ze goed op elkaar af te stemmen. HR en marketing gaan tenslotte hand in hand.

Over mijn bedrijf

Axis Goup, trusted HR advisor actief in de Benelux, heeft meer dan 20 jaar ervaring in het rekruteren van specifieke profielen in volgende niches: insurance, banking, finance, legal, business support, digital, HR.

Met een doorgedreven expertise en een uitgesproken passie voor HR maken wij dagelijks de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Wij bieden tevens een allround HR-dienstverlening op maat afhankelijk van je actuele noden. Je kan bij ons terecht voor selectie, rekrutering, outsourcing, payroll, training, coaching, hr advice.

Updates van Elke

Stel een vraag
aan Elke

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.