Maryse Silverans

Online Learning Consultant bij GoodHabitz

Domeinen: HR

Op zoek naar digitale opleidingen? Dan kan je voor al je vragen bij mij terecht.

Over mij

Hi ik ben Maryse Silverans! Al bijna 3 jaar actief als Online Learning Consultant bij GoodHabitz. 

Ik ga graag gesprekken aan met HR-managers en bedrijven om hen nieuwe inzichten te geven in digitale opleidingen. En dat zijn geen saaie opleidingen, maar interessante online trainingen die het leren waard zijn.

GoodHabitz maakt een verschil met de diversiteit van opleidingen die ze aanbieden in maar liefst 14 talen. Met een abonnement bij GoodHabitz krijg je toegang tot meer dan 100 huisgemaakte trainingen in 9 categorieën. Dat gaat van trainingen en masterclasses rond digitale vaardigheden, gezondheid en veiligheid, communicatie en taal, sales, productiviteit, teamwork en management, leiderschap, persoonlijke kracht tot excel. Ook de manier waarop je leert, is bij ons uniek. Van toffe documentaires tot interessante magazines en van inspirerende experts tot uitdagende opdrachten. Je luistert, kijkt of doet alleen de onderdelen die passen bij jouw manier van leren. Alles mag niets moet: je leert zoals jij dat wil!

Bovendien krijg je bij ons net zoals bij Netflix toegang tot de volledige bibliotheek trainingen aan één vaste, lage prijs. Je kan leren via ons platform, of de trainingen eenvoudig integreren in je eigen leeromgeving (LMS). Test je onze trainingen graag eens gratis uit? Vraag hier je trial aan.

Ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling voor je medewerkers? Wil je hen klaarstomen voor de toekomst en hun welzijn verbeteren? Dan ben je bij mij met al je vragen aan het juiste adres! 

Over mijn bedrijf

Bij GoodHabitz willen we iedereen de kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Hoe we deze missie waarmaken? Door het ontwikkelen van de leukste en meest diverse soft- en hard skill online trainingen. Van digitale vaardigheden, team- en managementvaardigheden tot vaardigheden die je (mentale) gezondheid bevorderen; er is voor ieder wat wils in maar liefst 14 talen and counting! Momenteel creëren meer dan 2000 grote en kleine organisaties uit verschillende industrieën – van finance, zorg, voeding, tech, overheid en meer – tezamen met Goodhabitz een leercultuur. Onder andere H&M, Randstad, Argenta, Delhaize, Proximus en Zorgbedrijf Antwerpen zijn reeds klant.

Updates van Maryse

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Maryse

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials