Furbo

Opleiding

Ronald Franck en Ellen Pensaert waken over de veiligheid en het welzijn van hun klanten. Met opleidingen op maat en juridische bijstand en raad is het polyvalente paar de partner bij uitstek voor een veelzijdige en dynamische dienstverlening bij kmo’s.

Diensten

  • Legal

  • Fire Training

  • Medical Training

  • Logistics & Safety Training

  • Materials

Ellen en Ronald namen 5 jaar geleden een bedrijf over.
Ze doopten het Furbo, Italiaans voor slim, omdat ook smartanalyse in hun dienstenpakket zit.
De omzet verdubbelde op vijf jaar en de groei zet zich gestaag door.

 

Professionals in HR, Safety en Legal

“Vooral de soepelheid wordt bijzonder gewaardeerd,” zegt Ronald Franck. In overleg met de klant bepalen we de eindbestemming, maar we sturen met plezier bij in de loop van het traject. Uiteraard kunnen we onze beloftes alleen waarmaken dankzij een sterk professioneel én flexibel team.”

Polyvalente preventie en snel juridisch advies

Ronald en Ellen zijn allebei bijzonder praktisch ingestelde mensen, die de diensten die ze aanbieden ook echt in de vingers hebben. Ronald praat niet alleen over preventie, hij is ook echt aan boord als preventieadviseur bij een aantal ondernemingen. Ellen staat voor accuraat en snel juridisch advies, met praktische en haalbare oplossingen.

 

Furbo verenigt als bedrijf de eigenschappen die een tandem zo uniek maken: de twee zaakvoerders vertrouwen blindelings op elkaar en ze zijn snel op bestemmingen die alleen via smalle paadjes bereikt kunnen worden. Die tweede ‘eigenschap’ zinspeelt op de rol van Furbo als preferentiële partner voor kmo’s. Kmo’s hebben heel wat wettelijke verplichtingen en kiezen voor die onbekende opdracht meestal voor een bekende, grote onderneming.

Een totaalpakket aan trainingen voor kmo’s

“Doordat we complementair zijn, kunnen we kmo’s een vrij volledig pakket aanbieden. Die dienstverlening is snel, praktisch, flexibel en betaalbaar. De focus ligt steeds op preventie: we trachten laagdrempelig te sensibiliseren en te faciliteren, met opleidingen én oplossingen die ook voor kleine bedrijven haalbaar en betaalbaar zijn.”

Preventie: niet blussen maar brand vermijden

“Eerst laten we de klant uitvoerig aan het woord en pas dan komen we op zijn vraag mee aan boord. Ook dan is er permante interactie tussen alle betrokkenen en we bieden tools aan om problemen te voorkomen of bij de wortel aan te pakken. Furbo komt niet blussen, maar legt uit hoe je brand kan vermijden en hoe je de brandslang moet bedienen.”

“Sommige bedrijven belanden bij ons omdat het wettelijk moet, maar zij worden vaste klanten omdat ze ervaren wat onze dienstverlening voor hen doet. We staan voor snel en klantgericht maatwerk, een streven dat veel kmo’s zelf hoog op de agenda zetten. “

www.furbo.be

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Furbo
  • James Ensorlaan 47
    2630 Aartselaar
  • +32 (0)3 470 28 28

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials