Antwerp Bowling

Incentives & Teambuilding

Bedrijfsfeestjes met rake “strikes” bij Antwerp Bowling

Een stevige partij bowlen doet het altijd. Zeker met familie en vrienden. Met de collega’s op het werk is het bovendien leuk socializen. Het is een aantrekkelijke vorm van teambuilding, alvast iets helemaal anders dan die traditionele stijve personeelsreceptie. Antwerp Bowling heeft die opportuniteiten in de markt al lang onderkend. Een bedrijfsfeestje bij hen op de Antwerpse Linkeroever is altijd een rake “strike”.

Diensten

 • Bowling

  Bowling

 • Bedrijfsfeesten

  Bedrijfsfeesten

 • Escape Bus

  Escape Bus

 • Restaurant

  Restaurant

 • Indoor barbecue

  Indoor barbecue

 • Indoor speeltuin

  Indoor speeltuin

 • E-karting

  E-karting

Bowlen met je bedrijf

Elke maand geven gemiddeld zo’n 6.000 bezoekers het beste van zichzelf op een van de 16 automatische bowlingbanen. Organisaties als Katoen Natie, de politie en ZNA zijn er al lang trouwe klanten. Als grote entiteiten hebben ze het voordeel dat ze ook afzonderlijke divisies of afdelingen kunnen uitsturen naar de bowlingbanen. Voor grote ondernemingen is het interessant om meteen de hele installatie in exclusiviteit af te huren. Vanaf 80 personen krijg je dan de vrije beschikking over alle bowlingbanen en het restaurant. De geplande activiteiten kunnen bovendien afgerond worden met eigen aangepaste muziek en verlichting.

Game Center en Escape Bus

Maar het gaat bij Antwerp Bowling niet alleen om bowlen. Je kunt er net zo goed je verborgen talenten demonstreren aan de pooltafels en in het gamecenter. In de nieuw geïnstalleerde Escape Bus komt het erop aan om binnen de 50 minuten een bom te ontmantelen. Wie het aandurft om aan boord van de Londense dubbeldekker te stappen, moet verscheidene puzzels oplossen en daarbij voorzichtig maar vooral ook creatief te werk gaan. In overleg met de collega’s de juiste codes vinden, is dus een heuse test voor de onderlinge samenwerking. De spanning is immers te snijden en het komt erop aan als een echt team te blijven werken.

Faciliteiten voor je seminarie, congres of vergadering

Wie als onderneming de dag op een meer ernstige manier wil inze voor tten, kan op Linkeroever ook seminaries, vergaderingen, events of productvoorstellingen organiseren. De accommodaties zijn bijzonder ruim en kunnen tot 150 personen aan. De meest inventieve ondernemers dienen zélf een voorstel in dat nog beter afgestemd is op hun eigen bedrijf. Op Linkeroever kun je een avondje bowlen bijvoorbeeld makkelijk combineren met een heuse natuurwandeling in de onmiddellijke omgeving.

Heerlijk restaurant

Antwerp Bowling biedt veel meer dan spel en amusement. Een arrangement wordt er doorgaans gecombineerd met culinaire hoogstandjes, zoals een lekkere steengrill, spare ribs of een kiekenpan voor 6 tot 8 ps. Er worden zelfs etentjes à la carte georganiseerd. Bedrijven kunnen een keuze maken uit verschillende formules. In functie van het aantal deelnemers doen je medewerkers zich dan tegoed aan een ruime verscheidenheid aan vleessoorten, buffetten, pastacombinaties, dranken en nagerechten.

Barbecue

Zaakvoerder Filip Meeus heeft Antwerp Bowling de laatste jaren uitgebouwd tot een indrukwekkend attractief geheel. Hij loopt trouwens met nog meer plannen rond. “Wij proberen ons aanbod onafgebroken verder uit te breiden,” zegt Filip Meeus. “Te verfijnen ook. We bieden onze klanten sinds kort bijvoorbeeld ook een indoor barbecue op houtskool aan. Dat geeft een lekkere smaak. Je kunt als onderneming dan een business arrangement bestellen met een aantal bowlingbanen, amuses aan tafel, de barbecue met een grote verscheidenheid aan vleessoorten, het saladebuffet, sauzen, pastacombinaties, frietjes en uiteraard ook dranken (vanaf 20 ps). Voor vegetariërs worden zelfs aangepaste gerechten voorzien.” De kaart, met de gourmet burgers 100% Angus Beef en de spare ribs, werd eveneens extra verfijnd.

Binnenspeeltuin voor kinderen

Omdat Antwerp Bowling ook een eigen indoor speeltuin heeft, kunnen ondernemingen hun geplande personeelsfeestje verder uitbreiden tot een party voor het hele gezin. De ouders gaan zich dan mengen onder de collega’s, terwijl de kinderen op een veilige manier aan de slag gaan in de ballenbak, het klimrek, de tunnels en de rolbalken. Uiteraard worden ze ook nog eens verwend met frisdranken, chips, frietjes en pizza’s.

AB E-karting: elektrisch karten in Antwerpen (Linkeroever)

Karten met karts die geen geluid maken en geen vieze uitlaatgassen verspreiden. Het kan bij AB E-karting. De 22 nagelnieuwe elektrische karts rijden op ion-lithium batterijen en garanderen meer rijplezier en snellere tractie tijdens de race. Bedrijven kunnen inboeken, partner worden of een e-kart adopteren via info@ab-ekarting.be.

Parking

Antwerp Bowling ligt aan de Blancefloerlaan op Linkeroever. Dat biedt onmiskenbare extra voordelen. Het gaat dan niet alleen om de ruime parking waar iedereen makkelijk zijn auto kwijt kan. Ook de vlotte bereikbaarheid in de onmiddellijke nabijheid van de Ring is een enorme troef. Bovendien stoppen trams 3, 5, 9 en 15 van De Lijn net voor de deur en komen er verschillende bussen voorbij.

Slim naar Antwerp Bowling

De wegenwerken in en om Antwerpen zorgen geregeld voor chaos. De knip aan de Leien, de werken aan de kaaien, de heraanleg van het Eilandje: Het is altijd wat. Om de klanten op weg te helpen naar Linkeroever, lanceerde Antwerp Bowling de website www.slimnaarantwerpbowling.be. Zo raak je makkelijk op de Blancefloerlaan.

Reserveren

Wil je van je volgende bedrijfsuitstap een dag vol spelplezier en uitdaging maken? Wil je meer informatie voor je komende Family Day of Sinterklaasfeest? Contacteer dan snel Antwerp Bowling voor je reservatie! De openingsuren zijn indicatief. Voor groepsarrangementen kunnen ze steeds vroeger geopend en later gesloten worden

Meer weten?

Antwerp Bowling E-karting

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Antwerp Bowling

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials