Furbo-Leaderboard_Updated.gif

De lokale verankering van HR met Anne Mie Desal en Barbara Van Goeye van SD Worx

HR

Je komt ze tegen in het hele land: de filialen van SD Worx. Dat is geen toeval, want het HR-bedrijf gelooft rotsvast in de kracht van lokale verankering.

“Het is belangrijk om niet alleen zichtbaar te zijn, maar ook de regio goed te kennen”, vertellen Anne Mie en Barbara in koor. Beide zijn ze verantwoordelijk voor een vestiging van SD Worx, respectievelijk in Roeselare en in Brugge.

Het kantoor in Roeselare is pas open sinds februari, dus nog relatief nieuw. “Het was een bewuste keuze om naar hier te komen”, vertelt Anne Mie. “Qua visibiliteit kunnen we niet beter zitten. Mensen springen al eens sneller binnen met een vraag en zijn heel enthousiast over het feit dat we nu dichter bij hen gevestigd zijn.”

Een ander verhaal in Brugge, waar Barbara en haar collega’s minder volk over de vloer krijgen dan in Roeselare: “Dat is wat typischer voor een grote stad. Bij ons springen mensen niet zomaar binnen, maar ze zijn dan weer wel talrijk aanwezig wanneer we bijvoorbeeld actuasessies organiseren. Je kan die eveneens online volgen, maar onze klanten komen toch liever naar hier. Zo zie je maar dat elk filiaal inspeelt op de specifieke noden van de regio.”

Daarnaast is er nog één belangrijk punt waar zowel Barbara als Anne Mie de aandacht op willen vestigen: “Het belang van een netwerk. En dat bouw je veel sneller uit als je onder de mensen bent”, geeft Barbara mee. Iets wat Anne Mie meteen beaamt. “Dankzij ons extra kantoor in Roeselare kan ik nu heel mijn regio doorkruisen in twintig minuten en mensen sneller helpen dan voorheen. Vroeger had ik klanten over het hele land, dan was ik soms twee uur onderweg.”

Ben je benieuwd naar nog meer voordelen van de lokale verankering bij SD Worx? In een dik kwartier “tendens in business” vertellen Anne Mie en Barbara hun volledige verhaal. Beluister de aflevering nu via je favoriete podcastkanaal.

Apple podcast

Spotify

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials