GoodHabitz

HR

Als werkgever wil je het beste in je medewerkers naar boven halen door ze de kans te geven om zich continu te blijven ontwikkelen. Met de online trainingen rond soft skills en digitale vaardigheden van GoodHabitz kan dit. GoodHabitz biedt aan kmo’s meer dan 100 online trainingen aan. Iedereen krijgt onbeperkt toegang tot de leukste trainingen met de beste gebruikservaring. Want als je op een leuke manier leert, voel je je beter, completer en succesvoller. Vandaag is zo’n anderhalf miljoen Europeanen geregistreerd bij GoodHabitz. Probeer het zelf 14 dagen gratis!

Diensten

  • 100+ online trainingen aan 1 vaste, lage prijs

  • Onbeperkt toegang in 14 talen

  • Leer effectief op je eigen manier: 25+ leervormen

  • ISO27001:2017 gecertificeerd

  • Leren via het GoodHabitz-platform of integratie in je LMS

  • Promoot leren intern met de GoodScan en Promo Studio

100+ trainingen in soft skills en digitale vaardigheden

Het aanbod aan online opleidingen van GoodHabitz telt meer dan 100 trainingen, verdeeld over 10 categorieën zoals communicatievaardigheden, productiviteitstrainingen, mindfulness, persoonlijke krachttrainingen, leiderschap, burn-out en EHBO op het werk. Probeer het gratis uit.

Onbeperkte toegang in 14 talen

Geen saaie online trainingen dus of lange stukken tekst en verplichte onderdelen. Maar behapbare en inspirerende content. Met een account krijg je onbeperkt toegang tot alle online trainingen in 14 talen.

Persoonlijke groei: fun is de basis

Leren is bij GoodHabitz even leuk als series kijken. Je wordt intrinsiek gemotiveerd en je raakt nooit uitgeleerd. GoodHabitz voegt ook constant nieuwe trainingen toe. Daarbovenop leer je op je eigen manier via verschillende leervormen. Leer je graag via een video, een quiz, of lees je liever? Het kan allemaal!

Doe de GoodScan en ontwikkel je softskills

Benieuwd welke van je softskills in aanmerking komen voor ontwikkeling? Met de wetenschappelijk onderbouwde GoodScan, een gratis zelftest, krijg je inzichten in je talenten, interesses en groeikansen en ontdek je welke trainingen je op het lijf geschreven zijn.

Eén vaste prijs, ongelimiteerd leren

GoodHabitz hanteert één vast en laag bedrag. Je krijgt daarbij toegang tot alle trainingen. Dat kan via het GoodHabitz platform, maar de trainingen kunnen ook geïntegreerd worden in je eigen leeromgeving.

Een succesvolle leercultuur

Natuurlijk wil je dat iedereen in jouw organisatie zichzelf persoonlijk ontwikkelt. Maar sommige mensen hebben daarvoor een duwtje in de rug nodig. GoodHabitz helpt daarbij met inspirerende webinars, events, een unieke aanpak op individueel-, team- en organisatieniveau, en enkele slimme tools om je leeranbod intern te promoten.

Leren promoten binnen je organisatie

Als klant van GoodHabitz heb je gratis toegang tot de Promo Studio. Dit is dé plek voor al je promotiecampagnes. In de Promo Studio creëer je complete campagnes, passend bij jouw organisatie.

Masterclasses en certificaten

GoodHabitz biedt binnen het aanbod ook masterclasses aan. In de klassieke trainingen treedt GoodHabitz in dialoog met de cursist, terwijl je in een Masterclass ‘persoonlijk’ wordt begeleid door een expert. Een klassieke training draait rond één onderwerp, terwijl Masterclasses rond het inzicht van één expert worden opgebouwd.

Aan het einde van elke training binnen GoodHabitz kan je ervoor kiezen om de test te doen waarmee je een certificaat behaalt.

Free trial: probeer 14 dagen gratis

Je kan de GoodHabitz trainingen uittesten door je aan te melden voor de 14-daagse gratis trial. Zo ondervind je meteen of de online trainingen bij je organisatie passen. In minder dan een minuut start je met leren!

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • GoodHabitz

Uitgelicht

Bekijk de socials