ColliShop Professional

Incentives & Teambuilding

ColliShop Professional, onderdeel van Colruyt Group, biedt u als bedrijf of organisatie een waaier aan mogelijkheden zoals geschenkkaarten, geschenken voor uw kinderfeest en een gepersonaliseerd loyalty platform Xtra Present. De juiste oplossing om uw relaties te belonen en te bedanken!

Diensten

  • Geschenkkaarten

  • Xtra Present

  • Kinderfeest

ColliShop Professional gaat samen met u op zoek naar de geschikte oplossing om uw doeleinden te bereiken. Vermijd overinvestering en ontdek onze oplossingen op lange termijn of korte termijn. Snel inzetbaar en bijzonder efficiënt!

Geschenkkaarten: slim en fiscaal voordelig

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Dan is de geschenkkaart een slimme en fiscaal voordelige keuze om uw medewerkers, klanten of partners te belonen. De geschenkkaarten van ColliShop Professional kunt u gebruiken in de verschillende winkels van Colruyt Group in België. Interessant om te geven en te ontvangen!

Xtra Present om medewerkers en klanten te bedanken

Trouwe klanten bedanken? Uw medewerkers of leden belonen en motiveren? ColliShop Professional biedt u ‘Xtra Present’ aan, een uniek loyalty platform op maat van uw bedrijf. Een loyaliteitsprogramma is een van de populairste manieren om aan klantenbinding te doen, de trouw en tevredenheid van je werknemers te verhogen. En terecht, want zo’n programma werkt in twee richtingen en is een win-win voor beide partijen.

Kinderfeest: medewerkers kiezen speelgoed

Organiseert u in uw organisatie een kinder- of Sinterklaasfeest? ColliShop Professional presenteert een ruime keuze speelgoedartikelen tegen professionele prijzen. Bespaar tijd en laat uw medewerkers zelf kiezen via een eigen website of bestel zelf via onze website. Wij doen er alles aan om van uw event een onvergetelijke ervaring te maken.

 

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • ColliShop Professional

Uitgelicht

Bekijk de socials