First Floor

Personeel

First Floor werd opgericht in 2018 door Karen Van der Aa en vormt de brug tussen de aanstormende generatie Z en bedrijven die beseffen dat het anders moet op het gebied van aantrekken en ontwikkelen van talent. Kmo’s die op zoek zijn naar doeners, die ownership en initiatief nemen en zélf structureel willen bouwen aan gezonde instroom en ontwikkeling van talent, dat zijn de klanten van First Floor. Samen bouwen aan een sterke toekomst door sterke teams.

FLY: Funky Leading Youngsters 

First Floor is specialist in het vinden en klaarstomen van toptalenten van de nieuwe generatie. Ze doen dit dankzij hun FLY-programma. FLY staat voor Funky Leading Youngsters. Fris talent stapt als starter in dit intens programma. Het bestaat uit een mix van trainingen, personal development, mentoring en groepscoaching om dit alles te kunnen omzetten in resultaten op uitdagende projecten, intern en bij de klanten. De deelnemers doorlopen verschillende fases: van starter die leert en absorbeert, tot high performer die bedenkt en creëert. Bekijk ons team! 

The Academy: training en coaching 

Bedrijven groeien, wanneer je mensen groeien! Onder het motto ‘let’s grow together’ biedt First Floor een uitgebreid aanbod aan trainingen en coaching aan in HR, (recruitment) marketing en employer branding. Deze trainingen zijn laagdrempelig en koppelen de theorie aan de praktijk. Bekijk het overzicht van de trainingen in 2023

Daarnaast blijft het speerpunt: ‘persoonlijke groei als driver voor professionele groei’. Een waaier aan personal development trainingen vertaalt dit concreet naar de praktijk.  

Naast het vinden en begeleiden van nieuw talent, inspireren we graag over de generaties heen en brengen we hen liefst samen. Ontdek de eerlijke verhalen van impactvolle ervaren professionals aan tafel met nieuw, jong talent: beluister de First Floor podcast FF Rustig 

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • First Floor

Uitgelicht

Bekijk de socials