Hannelore Hick

Business Owner Magazijn and more

- gespecialiseerd in magazijnsystemen en oplossingen

- uittekenen van een magazijn 

- gepast advies geven rond magazijninrichting

- open en duidelijke communicatie

- magazijninspecties volgens EN 15635 met overzichtelijk verslag

Over mij

Welkom in de wondere magazijnwereld!  Ik help jullie graag verder met de inrichting van jullie magazijn.  Open en eerlijke communcitie zijn hierbij belangrijke pijlers, want alleen zo komen we tot de beste oplossing.  Ik geef duidelijjk advies waarom een bepaalde oplossing aangeboden is, maar je mag van mij ook verwachten dat ik een andere oplossing zal afraden als ik de hieraan verbonden kosten in combinatie met jouw magazijn te duur vind.  Met andere woorden, ik wil dat iedere oplossing geschikt is voor jouw magazijn en dat de hiermee gepaard gaande kosten ook te veranrtwoorden zijn voor jouw situatie.  Eerlijkheid duurt het langst!

Over mijn bedrijf

Welkom ...
... in de wondere wereld van Magazijn and more, je persoonlijke partner voor magazijninrichting! Ontstaan uit een passie voor de magazijnwereld en de behoefte om voor iedereen een gepaste oplossing te bieden naar opslag, stockage en andere producten die nodig zijn in een magazijn.

Wij bieden producten aan die heel makkelijk via onze webshop kunnen besteld worden. Maar wij willen geen onpersoonlijke webshop zijn, maar het contact met onze klanten, met jou, is onze prioriteit! Wij zijn er om je bij te staan met al je vragen naar magazijninrichting. Weet je wat je nodig hebt? Dan is onze shop een antwoord voor jou.
Maar zoek je een speciale oplossing om jouw producten te stockeren? Of weet je niet welke oplossing voor jou de beste is? Wel, dan zijn wij er, onze magazijnspecialist heeft al heel wat jaren ervaring in de wondere wereld van magazijnen en zij helpt je heel graag verder. Wij vinden het onze taak om je correct te informeren en dit kan telefonisch gebeuren, maar wij komen ook graag ter plaatse om jouw situatie te bekijken en te bespreken om zo, samen, tot de beste oplossing te komen voor jouw situatie.

Naast advies, bieden we nog andere diensten aan. Wij hebben monteurs die voor jou alles netjes kunnen monteren. Op deze manier ontlasten we jou van werkzaamheden die extra inspanningen vragen van je medewerkers. Wij staan klaar om jouw magazijn helemaal in orde te brengen zonder de druk bij je neer te leggen.

Wil je een inspectie van je magazijnstellingen?  Ook daar kunnen wij voor zorgen.  Wij doen een visuele inspectie vanaf de grond volgende den EN 15635.  Daarna krijg je van ons een uitgebreid verslag van onze bevindingen.  Op deze manier voldoe jij aan de geldende norm voor magazijninspecties!

Service, advies en ontlasten is onze kerntaak en maakt van Magazijn and more je persoonlijke all-in-one partner voor magazijninrichting.

Laat je onderdompelen in onze wondere wereld! 

Updates van Hannelore

Stel een vraag
aan Hannelore

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials