Versie 3 B-Close.gif

IVECO Eurocargo: nieuwe technologie voor een ingrijpende upgrade

IVECO gelooft dat innovatie hét antwoord vormt op de huidige en toekomstige transportuitdagingen. De vernieuwing die het merk in zijn volledige gamma doorvoerde, is vrijwel ongezien. Een upgrade met de behoeften van de klanten als uitgangspunt. En met een optimale productiviteit, rijervaring, duurzaamheid en connectiviteit als resultaat. Hier bekijken we wat dit concreet betekent voor de IVECO Eurocargo.

IVECO is toonaangevend in de transportwereld. Na de recente vernieuwingsoperatie biedt het merk een complete state-of-the-art line-up. In een vorig artikel richtten we de spotlights op het Daily-gamma. Vandaag zijn de medium trucks, genaamd IVECO Eurocargo, aan de beurt. Cammaert Trucks, de transportpartner van kleine zelfstandigen, kmo’s en grote servicebedrijven, geeft tekst en uitleg.

De nieuwe IVECO Eurocargo: technologisch de meest uitgebreide ooit

Als zaakvoerder of fleetmanager mag je op beide oren slapen: de nieuwe IVECO Eurocargo is de truck waarmee chauffeurs willen rijden. Zij genieten als eerste van de digitale cockpit, de nieuwe ADAS en de geavanceerde connectiviteit. Maar ook de hele planeet profiteert mee. Naast de diesel-motorisaties levert de IVECO Eurocargo met zijn eveneens beschikbare Tector 7 aardgasmotor een solide bijdrage aan de duurzaamheid van je vloot. Het onderstreept het statuut van IVECO als marktleider op het gebied van alternatieve brandstoffen. Met Compressed Natural Gas (CNG) daalt de uitstoot drastisch, maar zonder toegevingen op het gebied van de bedrijfscapaciteit en de Total Cost of Ownership (TCO). CNG-voertuigen op biomethaan kunnen zelfs een CO2-reductie tot 95% opleveren in vergelijking met een gelijkwaardig dieselvoertuig.

Verbeterde rijervaring van de IVECO medium truck

Een centraal digitaal cluster met 10-inch display toont alle voertuiginformatie in 1 oogopslag. De chauffeur kan het display naar eigen voorkeur configureren. Een maximale gebruiksvriendelijkheid met een minimale afleiding. Dankzij de bedieningselementen aan de stuurkolom ligt alles binnen handbereik. Nuttige upgrades omvatten o.a. een nieuw 7-inch infotainmentsysteem met touchscreen en toegang tot navigatie. Ook de optionele DAB-radio en achteruitkijkcamera zullen velen overtuigen om voor de nieuwe IVECO Eurocargo te kiezen. De connectiviteit staat eveneens op punt: twee USB-poorten voor het opladen van slimme apparaten, Apple CarPlay- en Android Auto-connectie… De robuuste vormgeving van de nieuwe elektronische sleutel maakt ten slotte de missiegerichtheid van het nieuwe model zonder meer duidelijk.

De meest verbonden IVECO Eurocargo ooit

Dankzij de standaard meegeleverde Connectivity Box hebben bestuurders toegang tot de digitale diensten van IVECO. Denk aan truckmonitoring en diagnose op afstand om stilstand te verminderen, en tools voor vlootbeheer via het IVECO ON-klantenportaal. Daarnaast optimaliseert de spraakgestuurde reisbegeleider IVECO Driver Pal de beschikbaarheid van het voertuig. Hij beperkt vertragingen en onverwachte stilstand. De nieuwe Easy Cargo App biedt dan weer toegang tot de Rijstijl Evaluatie, met suggesties over veilig rijden, brandstofefficiëntie en de gezondheid van het voertuig. De app is tevens gelinkt aan de Remote Assistance Services en Over the Air Updates van de voertuigsoftware. Zo kan je onder meer de airconditioning, extra cabineverwarming, verlichting en deuren bedienen. De nieuwe functie voor voorspellend onderhoud helpt om de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden te optimaliseren. Goed om weten: de IVECO Eurocargo beantwoordt aan de Global Safety Regulations (GSR) met een nieuwe elektronische architectuur om tal van nieuwe systemen aan te sturen.

Ontdek het veelzijdige IVECO Eurocargo-aanbod bij Cammaert Trucks

Met zijn zeer veelzijdige configuraties is de nieuwe Eurocargo klaar voor elke transportopdracht. Het sterke chassis varieert van 7,5 tot 19 ton en de draaicirkel van 11 meter maakt deze truck de ideale partner voor leveringen in stedelijke gebieden en dichtbevolkte gebieden. En zelfs off-road met de IVECO Eurocargo 4x4. Dankzij het robuust parallel recht frame en wielbasissen van 2.790 mm tot 6.570 mm is de Eurocargo geschikt voor de meest veeleisende toepassingen. De verkrijgbare speciale carrosserieën en apparatuur, maken van hem bovendien een van de meest flexibele voertuigen in zijn klasse. Je kan de Eurocargo op meer dan 11.000 manieren configureren. Maatwerk met een kapitale M! Kom zeker kennismaken met het aanbod bij Cammaert Trucks.

Met vestigingen in Antwerpen, St-Lievens-Houtem, Temse en Gooik is de service van Cammaert Trucks nooit ver weg. Je bent er altijd welkom om het IVECO Eurocargo (of onze andere transportoplossingen van IVECO en FIAT) te bekijken. Maak vrijblijvend een afspraak of stuur het formulier onderaan ingevuld terug.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Cammaert Trucks

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Cammaert Trucks

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials